- Член од
- 28 октомври 2005
- Мислења
- 8.293
- Поени од реакции
- 1.646
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A sto pisuva tocno cisto se somnevam deka znajs sto pisuva tuka.Доктори од Ниш. Вакцинираните шират зараза
Прегледај го приврзокот 301870
Автоматски споено мислење:
Страна 68, страна 69, прочитај таму е објаснето во блогот
... треба да те пријавиме тебе за говор на омраза и мобинг за забрана на слободно мислење и говор гарантирано со Устав, ние не лаеме туку секој како слободен граѓанин во МКД си го кажуваме сопствено мислење на форум за разлика од тебе што го кажува туѓото мислење, ај спушти се малку на земја и не изигравај локален шериф,бијонс, у оваа изјава нема ништо погрешно и контроверзно, ве критикува вас што ширите фејк њуз. Наскоро и социјалниве мрежи би требало да ве затегнат малце да не лаете наоколу како сум хилјаде лјуди умрли због чјепива.
... доаѓам од маркет, никој не носи заштитна маска, тие што се на каса ја носат под брада, во лифт чекам не идам заедно со станари сите се без маска, секаде реагирам зашто не носат маски во затворен простор ми велат нема потреба сите сме си вакцинирани, ете затоа сите ќе се испозаразиме со нови мутирачки соеви, а мерката за носење заштитна маска во затворен простор уште е важечка!
... треба да те пријавиме тебе за говор на омраза и мобинг за забрана на слободно мислење и говор гарантирано со Устав, ние не лаеме туку секој како слободен граѓанин во МКД си го кажуваме сопствено мислење на форум за разлика од тебе што го кажува туѓото мислење, ај спушти се малку на земја и не изигравај локален шериф,
...како што гледам вакцинираните не ја почитуваат мерката на носење заштитна маска и држење дистанца, ако сте се вакцинирале мислите куј знае што сте направиле и нема да се заразите со коронавирусот, па сега не почитувате мерки носење маска во затворен простор,,, јас сум вакциниран слободен сум, не ми треба маска,, кој овие ќе ги стегнат што не почитуваат мерки кои се на сила?
Еве го одговорот зашто некои се разболуваат а некои не. Се работи за гените. Путин го дава одговорот. Има и видео
Одредени вакцини или лекови, во овој случај можат да бидат насочени кон одредени етнички групи, и ова не е само “теорија на заговор”.
Дали “етничкиот вирус” кој го создава човекот може да убие само одредени луѓе?
“Ова е прашање од голем интререс”, изјави Владимир Путин на состанокот на Советот за човекови права и утврди дека “некои сили” го собираат биолошкиот материјал на Русите низ цела Европа и низ цела Русија.
https://tri.mk/2018/10/19/путин-откри-западните-сили-прават-ген/
Јас сум против сите вакцини додека не се испитаат едно две до три години.
Еве ја разликата . Прва фотографија нема вакцина, втората вакциниранПрегледај го приврзокот 301874
Технички, се ова ако си го направел, ќе бевме подалеку од решавање на вирусот него сегаИ чаре?
Факт е дека постои, факт е дека одредени луѓе умреа, факт е дека е потежок за прележување од стандардниот грип кај голем број на луѓе.
Факт е дека пола свет е затворен, факт е дека губиме многу пари на дневна основа, факт е дека губиме психичко здравје.
Како мислиш дека овие работи ќе се сменат ако убедуваш луѓе да не се вакцинираат и се лекуваш дома со иљачите на Баба Рада?
Од дрн дупка играње и терање куртешак, непочитување на никакви мерки стигнавме да се заебаваме со години со мочаниов вирус.
Само да им се мочам во суратот на овие борците за човекови права што му даваат многу залет на обичните смртници и право секој да зборува што му текне. Јас да се прашувам ќе прогласев вонредна состојба, ќе ве пикнев сите по дома, ќе ја пратев војската и полицијата да ви донесе леб/брашно/конзерви пред порта и во рок од 2 месеци ќе немаше вирус или случаите ќе се броеја на една рака. Влез во државата ќе смееше само со негативен ПЦР и ако некаде приметам болен под итно изолација + ако не ги кажи контактите без судење правец 5 години сургун. Само диктатура и камшик за овој народ!
Крвта без вакцина и вакциниран.A sto znacat ovie sliki?
Inace ovoj Stew Peters bese toj sto vikase deka so vakcinite stanuvame magnetizirani?
Технички ако сите земји имаа таков пристап сега вирусот немаше ни да постои. И не е одложување, туку контролирање да не стигнеш до пандемија.Технички, се ова ако си го направел, ќе бевме подалеку од решавање на вирусот него сегаНе знам зашто мислите дека одложувањето на вирусот има некое фајде. Ете се чекаа вакцини, добивте.
Кој се осеќа несигурен може да се вакцинира, другите јебига. Не глеам што ти мења тебе колку други ќе се вакцинираат кога, вакцината докажано шитити лично тебе до одреден процент од тежок случај (и ова ти е best it can get) и под два, не ја сузбива епидемијата и безразлика дали ја или петко ќе се вакцинираме евентуално ќе го фатиш( пример, британија со над 80посто вакцинирани).