Тоа срање со години илјадици луѓе го пиеа и го пијат уште. Знаеш колку други лекови имаат такви гадни нуспојави, па уште се во циркулација или со децении беа без никој око да му трепе?
И сега вакцината ве упрпа......
... тој не е прв лек на избор како аналгетик, но не и забранет туку се применува каде нема друга солуција се дава терапија еднократна против болки и тоа е тоа, ако не поминуваат болките се иде на друга комбинација, антиковид вакцини овие сега не дека некој се „упрпа“ туку не се соодветни за мутацијата моментално што е присутна и како несоодветна зашто би ја примила на пример „ради реда“ за психиолошки нешто да ме смири или да се потрошат антиковид вакцини произведени во 2020 година,
... ако на сето тоа ја додадам и новата недоиспитана нано технологија со генетски материјал (mRNK) на произведени антиковид вакцини, што знам јас што ќе даде нус појави, а дополнителни антиковид вакцини се акредитирани, дозволени, само за итна употреба поради немање друга алтернатива како лек, ама недокажано целосно, неиспитано целосно, непоминати клинички студии што сеуште се во тек со нецелосна заштита и можност повторно вакцинирана да се заразам и пренесам?
...тоа не „прпа“ тоа е малку поразумно размислување и неидење со главата во зид, за другите може сум бројка, ама за себе сум ЈАС и си го ценам малку повеќе здравјето, да се боцнам со некој шрииц што има течност внатре во спортска сала зошто некој така рече, без да видам јас упаство, без да самата го видам лекот како делува, како се транспортира, па одозгора да потпишам образец дека доброволно ја примам анитковид вакцината со сите нејзини ризици, а со можност пак да се заразам, лично не ми делува ниту разумно ниту логички!
30години имаш бе стоко употреби малце логика.
... не ти е срам на женско така да кажеш, па макар и на форум? така ли те воспитаа, така по дома и на работа се обраќаш на женски пол?
не можеш нормално да пишуваш и да споделиш твое мислење? што треба ние како жени, сега да ти вратиме на овој твој коментар или да ќутиме, зошто гледам коментарот не ти е воопшто избришан ниту санкциониран!