Imam da vivax inverter kupeno pred 10 godini koga ti ne si imal nikakva oti kako sto velis amber peckata e kolku 4godini?Ti neznaes ni Eurovent kade se naogja zatoa se bunis...daj link kade e Eurovent
A i Vivax imaaas masala oooo a Vivaxot bez Euroventot kako go zema ?
Inaku link ima otvori go.
Inaku poukata e izvlecena od lani so GREE g tech teska laga prevara so gree lamda li bese kompresor ko traktor ,sto veruvam ne e 60db tuku 90db nadvoresnata zimno vreme a ako gi docuvam do zima ke ti snimam kako brci na -10 traktor ,zatoa ste navele vo garancija deka taa ne opfaka zgolemena bucava taka trebalo .
Inaku zdravje pri naredna potreba ke kupam bilo koj brend samo da ima EUROVENT .
A ne rekla kazala od prodavaci zosto da davas pari na xxx i go platis 50k nasevo gree za 35k isto ke raboti kako toa pa i pojaku (nikogas nema da bidi taka provereno).
A bidejki mojata VIVAX 10godini stara proizvedena od MIDEA nee cudo da ima toj model od midea eurovent taka da i mojata vivax ,bitno deka ako 10 godini stara e mnogu podobra od GREE vo modulacija na greenje.
I mislam deka gree nema eurovent za gtech oti nema ni pola da ispolni od specifakacijata ,a ti pred mnogu strani nanazad velese deka eurovent gree nemal oti bil skap neisplatliv ke trebalo da gi poskapite modelite ,od ova razbiram deka haier tundra plus smart e preevtina i e potvdeno so eurovent i e mnogu pojaka od toa pulaceto sto se spamira ovde .
Zaklucok HAIER ima golema prodazba pa mu se isplati da plati eurovent ili pak ima eurovent za da ima potvrda za kvalitet za da zgolemi prodazba i da dobie zadovolni lojalni korisnici prema princip ponudeno vo prodazba i isporacano so takvi performansi.
A jas kupiv gree gtech koj na muabet e 3.5kw a da izvadat eurovent mozi 2.5 kw ke treba da bidi .
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Последно уредено: