Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
3 март 2020
Мислења
2.413
Поени од реакции
5.064
The Gray Man, денес почнаа да го снимаат кај мене на улица. Ни најавија да очекуваме следните 2 дена многу пукање, експлозии и бркотници со коли. Велат еден од поскапите филмови на Нетфликс ќе биде. Рајан Гослинг, Ана де Армас и Крис Еванс треба да бидат тука негде. За двајцава I don't give a fuck ама за Ана т.е. Џои од Блејд Ранер :love:
Врткај се таму, може како статист ќе те снимат :D

devilko

♆ wicked one ♆
Член од
28 август 2014
Мислења
1.884
Поени од реакции
6.144
The Gray Man, денес почнаа да го снимаат кај мене на улица. Ни најавија да очекуваме следните 2 дена многу пукање, експлозии и бркотници со коли. Велат еден од поскапите филмови на Нетфликс ќе биде. Рајан Гослинг, Ана де Армас и Крис Еванс треба да бидат тука негде. За двајцава I don't give a fuck ама за Ана т.е. Џои од Блејд Ранер :love:
Со среќа со Ана, па и за автограм и слика да ја начекаш. :D

Ја паметам уште од оној "хорор" филмот на Киану, Knock Knock.
Ужасен филм. Единствено телото на Ана го вади.
Уште ги паметам сцените, како вчера да беше. :D

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.492
Поени од реакции
9.478
А кај живееш?

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
Конечно после 5 измачувачки денови, 7 поголеми и 15тина помали паузи за цигаре,вода,воздух и слично, го изгледав убедливо најлошиот романтичен филм досега и со сигурност најлоши топ 3 филмови некогаш гледани.

Станува збор за филмот Her со Џоакин Феникс во главна улога каде накратко тој се заљубува во оперативен систем и всуштност тоа е се што треба да знаете за него.
Настрана тоа што филмот е еден патетичен обид за романтика, исполнет со невероватно бавни,мизерни и банални сцени и дијалози каде не видов буквално ништо ни Д од Драма ни Р од Романса, најмногу што ме зачуди е неговава оценка 8 на ИМДБ.
Сместа би им забранил пристап до имдб па и до гледање на филмови на сите корисници кои ставиле повеќе од просечна оценка на ова канцерогено,исцрпувачко,отупувачко 2 часовно заморување на мозокот, на кое не би му дал ни 1 звезда. Да филмот ако може да се класифицира како истото е толку лош што ми направи еден Твајлајт да ми делува како Казабланка спрема него :sick::sick::sick::notworthy::notworthy::notworthy:

Да не е све хејт ајде барем помагаше побрзо да заспивам...
Кога сме кај романтични филмови единствени 2 што ми се допаднале ми беа 500 days of Summer и About Time, нешто друго солидно се наоѓа од жанров или да го баталам?

Последно уредено:

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.731
Поени од реакции
27.718

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.492
Поени од реакции
9.478
друго солидно се наоѓа од жанров или да го баталам?
Пошто спомна Казабланка...
Мене најсладок и најзабавен филм од тој жанр ми е It happened one night, да не судите пред да гледате ве молам и го сакам и Gone with the wind <3
Апартманот исто, brokeback mountain :X3:, Кенди...
Не ми текнува на други.

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.558
Поени од реакции
2.521
Пошто спомна Казабланка...
Мене најсладок и најзабавен филм од тој жанр ми е It happened one night, да не судите пред да гледате ве молам и го сакам и Gone with the wind <3
Апартманот исто, brokeback mountain :X3:, Кенди...
Не ми текнува на други.
Срам да ти е.

Kajgana Shop

На врв Bottom