Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Врткај се таму, може како статист ќе те сниматThe Gray Man, денес почнаа да го снимаат кај мене на улица. Ни најавија да очекуваме следните 2 дена многу пукање, експлозии и бркотници со коли. Велат еден од поскапите филмови на Нетфликс ќе биде. Рајан Гослинг, Ана де Армас и Крис Еванс треба да бидат тука негде. За двајцава I don't give a fuck ама за Ана т.е. Џои од Блејд Ранер![]()
Со среќа со Ана, па и за автограм и слика да ја начекаш.The Gray Man, денес почнаа да го снимаат кај мене на улица. Ни најавија да очекуваме следните 2 дена многу пукање, експлозии и бркотници со коли. Велат еден од поскапите филмови на Нетфликс ќе биде. Рајан Гослинг, Ана де Армас и Крис Еванс треба да бидат тука негде. За двајцава I don't give a fuck ама за Ана т.е. Џои од Блејд Ранер![]()
А кај живееш?The Gray Man, денес почнаа да го снимаат кај мене на улица. Ни најавија да очекуваме следните 2 дена многу пукање, експлозии и бркотници со коли. Велат еден од поскапите филмови на Нетфликс ќе биде. Рајан Гослинг, Ана де Армас и Крис Еванс треба да бидат тука негде. За двајцава I don't give a fuck ама за Ана т.е. Џои од Блејд Ранер![]()
Те молам Хоуп пиши му во лична, немој со оф-топик ко оние против кои толку се бунтуваш.А кај живееш?
Баш ме интересираше да видам Баронот Харконен како испаднал, ама го нема ни на овој трејлер. Мислам на тој официјалниот само силуета имаше...
La La Landнешто друго солидно се наоѓа од жанров или да го баталам?
Ехем...La La Land
Amelie
Прво овие, па после сите други
И тука веќе треба секој да престане да чита.Џоакин
rofl, најпреценетата просечност ever.In the mood for mediocrity.
Пошто спомна Казабланка...друго солидно се наоѓа од жанров или да го баталам?
Срам да ти е.Пошто спомна Казабланка...
Мене најсладок и најзабавен филм од тој жанр ми е It happened one night, да не судите пред да гледате ве молам и го сакам и Gone with the wind <3
Апартманот исто, brokeback mountain, Кенди...
Не ми текнува на други.
Да де, преценет е