Со кој/а член/ка на форумот би сакале да имате секс? (18+)

• Креатор на темата Креатор на темата ano123
  • Време на започнување Време на започнување
Кој да делам? Не сум заинтересирана за никој од тука, ни сум била, ни па сум била со некој, така да нема што да делам.

Браво и локација ми најдовте :)

Топла, најдолгиот секс скоро никогаш не значи и добар секс! Ќе налеташ на некој од три часа има да ти чури од едно место :ROFLMAO:
Ма нека чури, нека гори, само нека улета некој таков ;)...ама не ми се верува дека има таков на форумов:pos:

Кој да делам? Не сум заинтересирана за никој од тука, ни сум била, ни па сум била со некој, така да нема што да делам.

Браво и локација ми најдовте :)
Дека рекоа сите си ги собрала, па да им пуштиш некој на загорениве сестри. :D

Ма нека чури, нека гори, само нека улета некој таков ;)...ама не ми се верува дека има таков на форумов:pos:

ти тетке одамна си затворила дуќанот. Не верувам некој да се нафаќа за тебе.

Таа Бебси беше некаков кричр што си има проблеми со умот. Свашта ми збореше на форумов и додека не се уверив дека си има такви проблеми, се расправав со неа. После ја баталив и ми беше некако жал за неа.

Али ипак мислам дека срање е тоа што објавувате јавно што сте праеле интимно со неа, колку и да беше и она срање. (едино ако не тролате како ја погоре)

Ама сте сите наивни, одма верувате на се што ќе прочитате тука. Нит таа бапси или како и да е некој ја легнал, не е тука, па можам да кажам дека и јас ја легнав, нит оргии имало. Божем масоните се собрале па оргии правеле секако.

Ама сте сите наивни, одма верувате на се што ќе прочитате тука. Нит таа бапси или како и да е некој ја легнал, не е тука, па можам да кажам дека и јас ја легнав, нит оргии имало. Божем масоните се собрале па оргии правеле секако.
Немој да им завидуваш Хоупче. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom