Со кој/а член/ка на форумот би сакале да имате секс? (18+)

• Креатор на темата Креатор на темата ano123
  • Време на започнување Време на започнување
На анон му се пуштав неколку пати, и покрај тоа што ме одбиваше стално. Он ми е омилена форумџијка.

Не знам стварно зашто све ова конечно го кажувам и ставам на виделина, али си реков - До кога ќе се лажеме?- јеби га, време е да бидам искрен пред моите колеги форумџии. Па шта буде, нек буде.

А како иде математиката за оргија рецимо 3+4? Колку sexovi :ROFLMAO:
Orgija si e orgija. Na primer edna orgija (6člena) .. druga orgija (4duši) .. treta orgija (7 duši) .. toa ti se 3 orgii so 17 duši...ova 17katava me potseti bas sea na Mario Mandzukic kako im go zzacuka na u polufinale na Engleska na svetsko 2018

Не сум верувал на ништо, од сам старт се гледаше дека е емотивно луда и патолошка лажга, али имав мерак од нивните да легнам некоја. Имаше фетиш дур ја ебам да и раскажувам еротски приказни, и многу се палеше така. И и бев прв, ма да ти сега ќе се смееш и ќе пишуваш колку сме наивни и глупи ние мажите.
Мене еднаш ми се скара и у караница ми рече "Sakas da ti viknam Albanci, da si imas rabota so Albanci, da ti ubijat cela familija?'' :vozbud:

Дајте слика да ја видиме како изгледа таа Бабси (или како и дае) ние три-четворица форумџии што ја немаме ебено :)

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Дајте слика да ја видиме како изгледа таа Бабси (или како и дае) ние три-четворица форумџии што ја немаме ебено :)

Sent from my SM-G975U using Tapatalk
ЈА и Анон сме ја сексале само колку што знам. (ако не лаже Анон)
Ако има некој друг нека кликне лајк на постов.

Ja majka i pred edno deset godini :D
Автоматски споено мислење:

Majka i e kade kade vo sporedba

Абе не се зборува вака за бивша, каква и да е, не е ич мушки и џентлменски, ама си беше ѓубре, и го заслужува муабетот. И ги памтам гнасотиите што ги пишуваше против Македонците, а со нив се ебаваше. Откако прекинавме, а тоа беше бидејќи требаше да идам на роденден кај ќерка на еден другар, и купив за малата огромно мече, и пред роденден се видов со бебси бидејќи беше кај неа во населба, и кога го виде мечето ја искина хартијата и сакаше да го уништи , потоа ми се јавуваше со недели и недели, со закани да и се извинам на татко и што сум и ја извалкал честа или ќе ме тепаат албанци . И после ми го хакна фејсбук профилот, мислам господин нова жртва @Ron Burgundy и помогна во тоа. Не знаеш дали да ја газиш, или да ја жалиш, али ете знаеме дека има добра форумска кариера.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom