Направија еден вид трампа со Јуве за Артур, двајцата беа проценети на 65-70м евра ако не се лажам, се мајтапеа со ФФП со овие трансфери.Koлку пари дадоа за Пјанич, за да го пуштат на фри?
0Koлку пари дадоа за Пјанич, за да го пуштат на фри?
Колку ти е само добра идејата...Ако ПСЖ го купи Погба, ќе им бидам фан! Не од што ги сакам, туку од што ќе ми го тргнат од пред очи шатираниов.
Камавинга или Невес ќе се пазарат летово, нема теоретски шанси да дадат 100м за Рајс. Идната година ако му падне цената, можеби. Не ми е јасно оти Невеш не го есапат никој од поголемиве екипи, огин играч е.Нека го товарат Погба во арапско маало за да го џапнат Рајс.
Супер комбо.
Го поврзуваа со Арсенал, ако сеуште се смета за голема екипа...Камавинга или Невес ќе се пазарат летово, нема теоретски шанси да дадат 100м за Рајс. Идната година ако му падне цената, можеби. Не ми е јасно оти Невеш не го есапат никој од поголемиве екипи, огин играч е.
Мене ако ме прашаш да, иако целев кон топ4 екипите со поголеми амбиции на краткорочен план + странските топ екипи.Го поврзуваа со Арсенал, ако сеуште се смета за голема екипа...![]()