- Член од
- 3 мај 2019
- Мислења
- 19.869
- Поени од реакции
- 11.849
Се понашате како тетки шо кур немат видено,
Море дете лудо, нас од кур преку глава ни е, сега сакаме да се зезаме, да си играме

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се понашате како тетки шо кур немат видено,
Ocajni sme jebiga. Temata e takva ne e do nas. Eve jas ko 40gdoisna tetka ti odgovoriv. Gleddaj ti dodek si mlad i zdrav da e.esh posho na nas i bez toa ni pomina vekot.ali i ti izgleda ne si cvekje za mirisanje pa citkash pikanterii. Fala na kritika inace ke ja iame u predvid koga ke bidesh moderator.Како се собирате бе у една тема сите бе какооооо
Абе човече како офци сте
5 6 души имате начукано по 40 години и немате работа па гушите на секоја можна тема
Има ли бе некој надзорен да им дели нешо?
Се понашате како тетки шо кур немат видено, нели паѓате на некое ниско ниво? Па и овие 3 4ца мажи бетер деца се, не знам колку и да ве игнорира човек не може да не ве прочита..
Што добиваш кд ти е кур преко главу?Море дете лудо, нас од кур преку глава ни е, сега сакаме да се зезаме, да си играме![]()
Иако немам искуство со некоја од странство, мислам дека се повеќе отворени, комуникативни и директни.
Има и кај нас такви.Потпис. Незнам дали е до менталитетот, ама девојките во странство се похрабри да му покажат на маж дека им се допаѓа. Некогаш таа самодоверба ми е крајно привлечна, кај нас скоро и да ја нема.
A obratno da e? Mashkite kako reagiraat koga im se pusta nekoja?Сигурен сум дека има, некако апсурдно ми е цела македонска женска популација да ја окарактеризирам ко камен. Затоа прашав некој ако доживеал нешто слично нека сподели.
Јас за жал во мкд немам ни одблизу такви искуства, тоа е среќа моја никаква.
Што не значи дека јас стриктно очекувам таа прва да почни, па да си ласкам. И јас сакам и знам да се пуштам во акција. Но за жал, како што кажав враќаат по 5 дена, камен ладно, незаинтересирано. Fuck it, life. Реално после тоа јас сум бетер незаинтересиран.
Како мали дечињаA obratno da e? Mashkite kako reagiraat koga im se pusta nekoja?
РамнодушноКако мали дечиња![]()
Има еден цел промил. 0.001 % Имам едно 5-6 пати така женски потпуно опуштени како да не се од тука да направат прв чекор, па и втор и трет откако намерно ќе ги заголицкам као да несум заинтересиранИма и кај нас такви.
Реално, толку ви се клеца...Реално македонските женски не ни знаат да флертуваат и да разбудат некоја сензуалност. Трупови.