Зошто сте сами?

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.049
Поени од реакции
11.341
Дефинитивно ве фатило жешкото денес, а дел и синоќа.
(don't worry, не сте сами.)

+ колку сте биле малтретирани како деца за чопоративно да напаѓате некој член (макар и Говинда, макар и БИЛО кој - Шон Спенсер, пример)?
Ве исмевале во градинка изгледа повеќе одошто треба или во основно сте биле главна „атракција“. Друго објаснување немам.
Лабаво, не се хејтајте без потреба.

Крај краева, сите бегате од некое секојдневие тука на форумот и наместо да дискутирате за нешто значајно ИЛИ да се зезате, времето го губите во омраза и кавги. Не дека и јас тоа го немам правено, сите го имаме, ама нема цел некоја.

п.с. Некој повторно пријавувал мислења.
п.п.с. Покрај офтопик муабетите останува фактот дека секој е сам по СОПСТВЕН ИЗБОР. Од главата си патиме (најчесто). ;)

Последно уредено:

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.724
Поени од реакции
2.237
А кај реков дека им се понашам откако ќе ме изигнорираат? Тоа што ме нервираат да/не одговори е понашање од моја страна? Едноставно гледам не иде муабет и веќе не се смарам ни себе, ни нив, пошто очигледно им е мака за нешто повеќе.

Нит сум heartbroken, butthurt, нит па откако нема да вратат ќе им се втурнам со ти губиш, зошто си толку дигната, што се правиш важна и слични муабети.
Не им објаснувај гледаш дека си играат к***т цело време. Плус гледаш дека падобранци свршуваат на стискање на реакции кои им се замена за дислајкот кој им го тргнаа со време. Така да тури им к***т и свиркај си.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.931
Поени од реакции
12.516
Дефинитивно ве фатило жешкото денес, а дел и синоќа.

+ колку сте биле малтретирани како деца за чопоративно да напаѓате некој член (макар и Говинда, макар и БИЛО кој Шон Спенсер, пример)?
Ве исмевале во градинка изгледа повеќе одошто треба или во основно сте биле главна „атракција“. Друго објаснување немам.
Лабаво, не се хејтајте без потреба.

Крај краева, сите бегате од некое секојдневие тука на форумот и наместо да дискутирате за нешто значајно ИЛИ да се зезате, времето го губите во омраза и кавги. Не дека и јас тоа го немам правено, сите го имаме, ама нема цел некоја.

п.с. Некој повторно пријавувал мислења.
п.п.с. Покрај офтопик муабетите останува фактот дека секој е сам по СОПСТВЕН ИЗБОР. Од главата си патиме (најчесто). ;)
Да, хејтот повеќе зборува за нас самите отколку за предметот на хејт.

Најголемата его болка е кога искрено ќе си мавнеш самокритика и ќе ти се потслоши од самиот себе.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.931
Поени од реакции
12.516
Епа сеа... секој со среќата, некој и без неа. :)
Иначе точно дека од глаата (карактерот) си патиме обликуван од искуствата и впечатоците.
Јас на пример да бев женско и сингл, познавајќи го машкиот свет според мојот ријалити тунел побргу ќе станев лезбејка, а ако прочита женска ми дека ја сакам бијонс и ми се скара, познавајќи го женскиот свет според мојот блабла тунел ќе останев сингл и ќе мастурбирав дури раце ме држат хаха јебига.

П.С. со @bijons на база на лов ен хејт ми е turn on-от. Од моментот како ѕверски им се спротиставува на ванаби алфа женски на теми кај шо се согласувам со неа и обратно. Рецепат шо прави on fire стејт оф кончеснеснеснес....

Последно уредено:

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.818
Поени од реакции
6.405
Пошто ја чекам правата.
Рече Византиецот и зачекори во неговите 30ти. #СтарЕрген

Ретко сретнувам некоја која ме интересира и ме тера да се трудам, во 27 години се имам заљубено 3 пати. За споредба во средно некои имаа сменето по 5 во една година, сега се во брак, семејни луѓе, со деца.
Не знам што очекувам од животот. Дека некоја 1.87м Сен Тропез убавица со златни локни, златен тен и јака нога ќе ми речи ти си правиот.
Ко шо тргнало не ја исклучувам можноста да останам сам со куро в рака.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.028
Поени од реакции
83.457
Гови срцка, разбирам дека си гневен на таа докторката Бијонсе, сакаш да си одиш, нека пати нека пукне таа ќе ти се кара тебе, ќе си одиш сега нека види што изгубила кога веќе нема да те има, се ми е јасно навистина, гледаш како знам се за тебе и колку сум заинтересирана што дури ќе почекам да преболиш па тогаш ќе комуницираме важи.
не е гневен на бијонсе туку на онаа женската на дамблдор
за друга докторка стануе збор

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.818
Поени од реакции
6.405
Чисто за споредба, сум комуницирал и со девојки од надвор, разликата е огромна во тоа колку попристапни се таму и приземјени.
Потпис. Незнам дали е до менталитетот, ама девојките во странство се похрабри да му покажат на маж дека им се допаѓа. Некогаш таа самодоверба ми е крајно привлечна, кај нас скоро и да ја нема.

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.820
Grd e grd ahahaa abe moze ne naletal na pravata so da kazeme :) nemoze sekoj da go imash. Neli taka?
Good point darling.
Да, хејтот повеќе зборува за нас самите отколку за предметот на хејт.

Најголемата его болка е кога искрено ќе си мавнеш самокритика и ќе ти се потслоши од самиот себе.
Кога некој јаде гомна за друг? Кој смрде на гомна? Субјекто за јадење или тој шо јадел?
За жал велика веќина тој го немаат спознато, дека шо и да изусте човек за било кој, он се опишува сам себе.
не е гневен на бијонсе туку на онаа женската на дамблдор
за друга докторка стануе збор
Ооо па ди си ти буразер досад? Недостајао си ми, мада нисам ни био свестан.
Веројатно си ја искористил приликата невестичката со децата на одмор недела-две да можеш да кажеш Он топик: За да можам на раат и ко сви нормално гејмери да се изнагејмам две недели без спиење!....Затоа не си ни тогаш сам и нема шо да пишеш он топик.
...Иначе како можеш да бидеш толку бездушен бе бураз? Зошто ми отвараш непребол рана? :place:
А мислев дека тоа ке остане тајна. Моја животна цел беше да фатам докторица од форум.
Сега немам избор освен да си заминам во манастир.

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.157
Поени од реакции
10.154
Good point darling.

Кога некој јаде гомна за друг? Кој смрде на гомна? Субјекто за јадење или тој шо јадел?
За жал велика веќина тој го немаат спознато, дека шо и да изусте човек за било кој, он се опишува сам себе.

Ооо па ди си ти буразњр досад? Недостајао си ми, мада нисам ни био свестан.
Веројатно си ја искористил приликата невестичката со децата на одмор да ти фино лепо
недела-две да можеш да кажеш Он топик: За да можам на раат да се изнагејмам две недели без спиење!....Затоа не си ни тогаш сам, зошто тогаш си во многу поголемо друштво.
...Иначе како можеш да бидеш толку бездушен бе бураз? Зошто ми отвараш непребол рана? :(
А мислев дека тоа ке остане тајна. Моја животна цел беше да фатам докторица од форум.
Сега немам избор освен да си заминам во манастир.
Батали докторки, нема аир од нив...ете Дена земи си ја, мирно девојче.
:toe:

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.820
Сеа не ја гибај Дена, откако си поентира.
Автоматски споено мислење:

Член од
15 април 2019
Мислења
1.107
Поени од реакции
1.564

Povekje bi rekla glupa ali cim ti taka vikash.

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.431
Поени од реакции
13.520
Како се собирате бе у една тема сите бе какооооо
Абе човече како офци сте
5 6 души имате начукано по 40 години и немате работа па гушите на секоја можна тема
Има ли бе некој надзорен да им дели нешо?
Се понашате како тетки шо кур немат видено, нели паѓате на некое ниско ниво? Па и овие 3 4ца мажи бетер деца се, не знам колку и да ве игнорира човек не може да не ве прочита..

Kajgana Shop

На врв Bottom