Зошто сте сами?

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.054
Поени од реакции
9.433
Кај бе најде ти граф сега на 50 степени да јадеш? Освен харикири ако имап на ак'л!
Грав со ребра баце....и литро вино, а пред тоа 150 грама ракија и домаќинката една шопска да направи.

M

Macedon1um

Гостин
Сега дада ти ќе ти каже како да пишеш.
Ќе разгледаш профилот и обично женско ако обожава нешто цел профил е тоа па тоа, на кавер, на ѕид, коментари од другарка за тоа и тн и тн, ќе видиш ќе се помачиш да најдеш. И пример обожава да кажеме некоја серија. И ти не како прваче здраво што правиш, него ќе гуглаш некој цитат од најубавиот дечко во серијата, или најзабавниот, ќе бараш и тоа кој е и ќе и улеташ со цитатот копиран. И после ако сакаш уште да те учам, 5 евра од пост.
Здраво што правиш за прваче, а твоиве полуматура фори реално

M

Macedon1um

Гостин
Дури и примеси на благо демнење, може да се каже :cool:
Ако си некој со просечен изглед, без слики на инста од патувања шеткања ваму наму, без добро ауто/мотор ќе биде манијачки инаку ќе биде баш симпатично

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.737
Поени од реакции
49.288
Ако си некој со просечен изглед, без слики на инста од патувања шеткања ваму наму, без добро ауто/мотор ќе биде манијачки инаку ќе биде баш симпатично
На многу рабоќе во животот им се менува оптиката откако ќе заиграат гореневедните предмети, ама тука ќе влеземе во старата банална дискусија за човековата природа и курвањето.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.163
Поени од реакции
10.129
Da da, site so i pisat se seljaci, koli, pari a ti kutriot najfin od site i sepak ne ti davaat sansa. Koj kur e bitno toa sto fino si i prisol, od kaj vakov entitlement, samo oti fino si prisol da ti dadat sansa da se dokazes? Ednostavno si grd, neinteresen, i pisuva nekoj POfin i nema energija za trosenje so tebe pa i da e izdigana toa e poseben problem, problemot e sto mislis oti si fin i mislis praes dobri muabeti treba da te stavat na piedestal.

Shawn softboi mk
Fin 2 dena posle ebi si mater a?

Прегледај го приврзокот 300092
За тоа што кажуваш дек сум грд не коментирам, тоа кажува доволно за тебе ко личност и за луѓето што оценуваат по физикус, а за ова неинтересен де објасни ми како оценуваш по две реченици дали е некој интересен или не?

По правопис? Ако не користиш голема буква, пишуваш граТ, фуТбал, користиш дијалект или во живо по интонација, по јачина на глас у децибели, ќе оцениш некој дали е интересен или не.

Другиот дел од објавата не е ни за комент ко што ти игнорираш сè друго што пишав и бираш на што ќе одговориш.
Абе па што е должен некој да ти врати на "Здраво"?
Може не и се свиѓаш и не сака лажна надеж да ти дава. Може денот и е катастрофа па уште ти со "Здраво асл плс" и фалиш.
Мислам дека девојките се многу свесни за тоа кој им приоѓа а кој им прави другарски муабет, па и да не вратила не мора воопшто да се спомене нејзиното потекло, ниту па да се обидуваме подлабоко да те разбереме. Нема потреба за деградација.
Што ако таа била од Центар? Кое ќе ти беше тогаш омаловажувањето?
Види немам што да се правдам ни тебе ни на вот ко читате површно. И си филувате како ви одговара.

Истото ќе беше и од Центар да е.
Што е па Центар посебен или Карпош или уou name it? Центар е некое големо место, или Скопје или Македонија?

Чисто за споредба, сум комуницирал и со девојки од надвор, разликата е огромна во тоа колку попристапни се таму и приземјени.

Али добро еве вот ја даде дијагнозата, нема што да продолжуваме, неинтересен, грд и глуп што сака да го стават на пиедестал, фала воќе.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.940
Поени од реакции
12.527
Дај кажете како да и се пуштам на бијонс, освен со ,,здравокакоси".
Нешто со вакцини поврзано или...?!

Вака си викам:

@bijons здравокакоси?
Слабо нешто вакциниве, ова лобиво на педериве нешто имаат мешано прсти се кладам. Ти шо мислиш?

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Дај кажете како да и се пуштам на бијонс, освен со ,,здравокакоси".
Нешто со вакцини поврзано или...?!

Вака си викам:

@bijons здравокакоси?
Слабо нешто вакциниве, ова лобиво на педериве нешто имаат мешано прсти се кладам. Ти шо мислиш?
Самио факат шо смислуваш начин како да и се пуштеш ти е веќе крива насока. Идеш у супротен смер. Не си ни из далеееека запечен.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.637
Поени од реакции
34.042
За тоа што кажуваш дек сум грд не коментирам, тоа кажува доволно за тебе ко личност и за луѓето што оценуваат по физикус, а за ова неинтересен де објасни ми како оценуваш по две реченици дали е некој интересен или не?

По правопис? Ако не користиш голема буква, пишуваш граТ, фуТбал, користиш дијалект или во живо по интонација, по јачина на глас у децибели, ќе оцениш некој дали е интересен или не.
Muce, ti nabrojav samo mozni pricini zaso nekoja moze da e ladna, da ne ti vrakja, itn. Duri i acknowledge-nav deka stvaro moze da e izdigana. Jas te sfativ, ti me citas povrsno. Ne rekov deka ne ti pisuva oti si grd, ne te ni znam, sakav samo da ti ukazam deka toa sto si bil fin i si znael da pravis muabet ne zasluzuvas po default necie, nejzino vnimanie. Toj entitlement go zborime kaj tebe. Toa deka ne si interesen moze da bide samo deka vo momentov nekoj i e pointeresen.

Poednostavno od ova ne moze.
Ne im se ponasaj na devojcinjata vaka self centered, demek eve pokazav trud, ubav muabet praam, zaso si izdigana, daj mi sansa. NIKOJA ne ti dolzi sansa za ovie stvari.

Ta. <3

Член од
15 април 2019
Мислења
1.107
Поени од реакции
1.564
Muce, ti nabrojav samo mozni pricini zaso nekoja moze da e ladna, da ne ti vrakja, itn. Duri i acknowledge-nav deka stvaro moze da e izdigana. Jas te sfativ, ti me citas povrsno. Ne rekov deka ne ti pisuva oti si grd, ne te ni znam, sakav samo da ti ukazam deka toa sto si bil fin i si znael da pravis muabet ne zasluzuvas po default necie, nejzino vnimanie. Toj entitlement go zborime kaj tebe. Toa deka ne si interesen moze da bide samo deka vo momentov nekoj i e pointeresen.

Ne im se ponasaj na devojcinjata vaka self centered, demek eve pokazav trud, ubav muabet praam, zaso si izdigana, daj mi sansa. NIKOJA ne ti dolzi sansa za ovie stvari.

Ta. <3
Grd e grd ahahaa abe moze ne naletal na pravata so da kazeme :) nemoze sekoj da go imash. Neli taka?

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.940
Поени од реакции
12.527
Самио факат шо смислуваш начин како да и се пуштеш ти е веќе крива насока. Идеш у супротен смер. Не си ни из далеееека запечен.
Не другар, гледај сега како ќе ме игнорира. Тоа значи дека саме су гаче пале на муабетот и ако прекинам тука ќе си мислам дека е препотентна, а ако и се убацам со детали за тестирање на вакцини и болестите на виножитата од западот моја е!

Член од
15 април 2019
Мислења
1.107
Поени од реакции
1.564
Не другар, гледај сега како ќе ме игнорира. Тоа значи дека саме су гаче пале на муабетот и ако прекинам тука ќе си мислам дека е препотентна, а ако и се убацам со детали за тестирање на вакцини и болестите на виножитата од западот моја е!
Treba da se dokazuvate uste mnogu za bijons ne ja davam jas :)

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.940
Поени од реакции
12.527
Treba da se dokazuvate uste mnogu za bijons ne ja davam jas :)
Ме мрзи да се потрудам, че ти се излизга низ раце да не ме мрзеше:roker:

Друго шо сакав да кажам на темава.
Абе дури здравокакосувате во пп и чекате одговор ќе измастурбирате и чао бела. Од искуство ви кажувам.
Златни раце Господ ни дал, use it young Kings!

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.163
Поени од реакции
10.129

Ta. <3
А кај реков дека им се понашам откако ќе ме изигнорираат? Тоа што ме нервираат да/не одговори е понашање од моја страна? Едноставно гледам не иде муабет и веќе не се смарам ни себе, ни нив, пошто очигледно им е мака за нешто повеќе.

Нит сум heartbroken, butthurt, нит па откако нема да вратат ќе им се втурнам со ти губиш, зошто си толку дигната, што се правиш важна и слични муабети.

Kajgana Shop

На врв Bottom