Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
- Inter will receive €60m + €10m add ons as final fee. €8m add ons will be ‘easy to reach’, €2m add ons ‘complicated’.
Не би ме чудело и Рамос да го земат. Па ни Погба. За Кики не верувам, 2 much е- Inter will receive €60m + €10m add ons as final fee. €8m add ons will be ‘easy to reach’, €2m add ons ‘complicated’.
На крај сепак под 70м ќе кошта трансферов.
ПСЖ поштенчините, спасителите на фудбалот. Уште Рамос, Погба па и Роналдо што да не нека ги земат и ајде да се играмо.
Еве потврдија 60+ бонуси.Од кај ова, грешка си нешо.
Хернандез добро што го спомна ете, зашто сумата е иста, идентична, и формулата на трансферот, така да ...
Плус Хернандез е земен 2019 ако не се лажам, у доста поинакви фудбалски услови, а Интер пак успева сеа да продаде бек за истата пара.
Да го продадеш Хакими или треба да си глуп или уште поглуп што не знаеш да водиш клуб, па мораш да го продадеш.
Се ценкаме!Еве ја ова ќе прашам, ако тимот што продава диктира цена, зошто 2 години по ред му се качувате на глава на Игорче за цената на Санчо? Или германски тим не смее да прецени играч, тоа привилегија само на енглезите ли е?
Па тоа викам чоек, му се качивте на глава на Игорче, а сеа од негова страна сте..Се ценкаме!
Па и Игорче претерува 120 милиони барауствари пробува Јунајтед да не излезе како Барса со Дембелот.
По темата: ако Борусија не дува цени, не знам кој не!
Зашто за Санчо се многу и беа многу и лани 120 милиони а за Грилиш 100 сезонава не се?Се ценкаме!
Па и Игорче претерува 120 милиони барауствари пробува Јунајтед да не излезе како Барса со Дембелот.
По темата: ако Борусија не дува цени, не знам кој не!