DDSTORE MK

• Креатор на темата Креатор на темата simez01
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
26 октомври 2018
Мислења
6
Поени од реакции
5
Здраво, сакам да прашам некој што има купувано од DDstore дали продуктите им се квалитетни, затоа што сакам да купам напојување квалитетно а во анхоч има некои глупи напојувања прв пат ги глеам. А тие во сетек немаат на залиха од напојуавње како Corsair i EVGA, а останатите ми се мн скапи . Овде глеам имаат и EVGA кое што сакам да го земам е - Evga 750 BQ 80+ bronze 750W е ама не сум купувал од кај нив никогаш и не знам за квалитетот.
Фала

Подобро во Нексио да земеш ,ДДКом најчесто половни

Sent from my iPad using Tapatalk

Здраво, сакам да прашам некој што има купувано од DDstore дали продуктите им се квалитетни, затоа што сакам да купам напојување квалитетно а во анхоч има некои глупи напојувања прв пат ги глеам. А тие во сетек немаат на залиха од напојуавње како Corsair i EVGA, а останатите ми се мн скапи . Овде глеам имаат и EVGA кое што сакам да го земам е - Evga 750 BQ 80+ bronze 750W е ама не сум купувал од кај нив никогаш и не знам за квалитетот.
Фала
DDstore nema svoi proizvodi, oni gi prekupuvaat od drugi firmi, a oni ja davaat garacnijata,site pofalbi gi imam za niv site delovi gi imam kupuvano od tamu,nikogas problem so vrakjanje na rasipan del i slicno,PREPORAKA!

Дали купувале од други или не, гаранцијата ја имаш. Не се мисли, ако нешто ти фати око зимај си. Тие што се користени, ти ги пишува во категорија користени компјутери, не се секирај.

Купено highend конфигурација од таму. Сам си ја склопував. Еве 3 години без проблем. Кога ја земав имав проблем со некомпатибилен дел, одма ми го заменија. ПРЕПОРАКА

Не сум сигурен дали воопшто имаат нешто на лагер, дали имаат магацин.
Земаат од други фирми (по дилерски цени нормално) и продаваат најчесто со нешто пониска цена од истата таа фирма.
А и доста работи продаваат на старо (нагласено), brand name конфигурации и монитори увезени од странство, а и тие најверојатно од друга фирма ги земаат.

Но услуга, гаранција се е на ниво.

темата е застаната 2019 година..дали се уште имаат добра понуда на половни компјутери?( https://ddstore.mk/refurbishedpc/licencedpcbrand.html?price=4286.00-10000.01 ) Малку помош околу избор до 7-8000 денари дали ќе брка работа?
Не ти требаат тие брендираните ПЦ-а. Пошо имаат нестандардни напојувања и матични веројатно.
Па ако рикне нешо неможеш да сменеш и право фрли го. Башка и превише стари се.

Не ти требаат тие брендираните ПЦ-а. Пошо имаат нестандардни напојувања и матични веројатно.
Па ако рикне нешо неможеш да сменеш и право фрли го. Башка и превише стари се.
Баш напротив бренд пцто се направени да траат многу повеќе од обичен десктоп пц, ретко сум сретнал бренд пц да се расипе поготово напојувување и матична.

Баш напротив бренд пцто се направени да траат многу повеќе од обичен десктоп пц, ретко сум сретнал бренд пц да се расипе поготово напојувување и матична.
Али и стари се ногу. И неможат да се апгрејднуват.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom