Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
ама кога ќе го земеш за 120 па после не можеш ни за 80 да го продадеш тоа не е преценување туку толку му била вредноста.
Аха, значи на Мората 70м реална му е вредноста така? На Дембеле катаљон? На Кутињо? Не ме заебавај тоа се преценети играчи и трансфери, само има глупи тимови што плаќаат за нив. Кејн на пример има таква вредност и за него не е преценување и 150 да се дадат затоа што е страшен играч. Секако дека Сити во иднина не би го продал него пак за 150, знаеш и сам зошто да не објаснуваме за џабе.

Аха, значи на Мората 70м реална му е вредноста така? На Дембеле катаљон? На Кутињо? Не ме заебавај тоа се преценети играчи и трансфери, само има глупи тимови што плаќаат за нив. Кејн на пример има таква вредност и за него не е преценување и 150 да се дадат затоа што е страшен играч. Секако дека Сити во иднина не би го продал него пак за 150, знаеш и сам зошто да не објаснуваме за џабе.
Не се разбираме другар, баш Дембеле и Кутињо се тие што не мошеш дс ги продадеш и затоа не вределе 120м иако биле платени толку. За Кејн се разбираме.
Мората ми е идол, камо јас таа среќа ко него да ја имав на работа, ќе пишував сеа од Малдиви

Не е до толку разликата меѓу Мбапе и Грилиш, па по последните перформанси на Мбапе се помала е!

Можеш да го избришеш профилот тука после ова, до тука нека ти е.

Не сум го гледам овој Греалиш, но од тоа што видов на јутубе, каде можат и некои просеци да изгледаат како Марадона во најдобри денови, во ништо не ме импресионираше, туку напротив сметам дека Рубен Бота кој исчезна во интер, имаше подобри потези од овој.

Кога го гледав човекот како да го гледам како игра Перишиќ, иако рака на срце хрватов можно е да биде подобар. :D

Не сум го гледам овој Греалиш, но од тоа што видов на јутубе, каде можат и некои просеци да изгледаат како Марадона во најдобри денови, во ништо не ме импресионираше, туку напротив сметам дека Рубен Бота кој исчезна во интер, имаше подобри потези од овој.

Кога го гледав човекот како да го гледам како игра Перишиќ, иако рака на срце хрватов можно е да биде подобар. :D

Имајте исав со глупостите. Разбирам да истресеш некоја глупост од време на време, ама ова малку претерано е.

Имајте исав со глупостите. Разбирам да истресеш некоја глупост од време на време, ама ова малку претерано е.

Глупост е да сметаш дека момакот вреди 100М+, Греалиш има една финта, таа истата финта на која се шлепа хрватов цела кариера. :D

Ај од Серие А кој би го ставил за поквалитетен од Грилиш? Остај Удинезе, Лацио, Рома... од цела лига или од Ла Лига некој? Јас разбирам дека цените се надувани и иритира тоа, ама капитализам батка!

De Paul od Udinese

Sent from my iPhone using Tapatalk

De Paul od Udinese

Sent from my iPhone using Tapatalk
Мислев да го пишам кога ги набројував клубовите, па баталив! Инаку Де Пол го гледав и пред да се повреди и после, Ок е дечкото за Серие А ;)

Муабетот ви е, некој сака да купи ламборџини за 200.000€, и ти одиш му велиш абе земи си мерцедес од Бугарија за 20.000, исто ќе ти брка работа.

Муабетот ви е, некој сака да купи ламборџини за 200.000€, и ти одиш му велиш абе земи си мерцедес од Бугарија за 20.000, исто ќе ти брка работа.

Муабетов е, некој сака да купи Фиат Браво од Англија за 200.000€, а ние му викаме иди тркни купи си Фиат Браво од друго место за 20.000€.

Муабетов е, некој сака да купи Фиат Браво од Англија за 200.000€, а ние му викаме иди тркни купи си Фиат Браво од друго место за 20.000€.
Каки курац Фиат Браво само Сузуки Хандановиќ

Мислев да го пишам кога ги набројував клубовите, па баталив! Инаку Де Пол го гледав и пред да се повреди и после, Ок е дечкото за Серие А ;)
Одлична споредба мора се признае дека бил добар за Серија А. Иначе Бруно ништо посебно не беше во Удинезе а сега главен во Јунајтед е... Што сега да кажеме на тоа по твојава логика?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom