Šta ti konkretno smatraš pravom stvari i realnošću prema kupcima? Pa ne kupujem ja Eurovent klimu već Fujitsu.Na to i ja mislim. Ne znam za taj test luca14, ali ako to znaci da Luca 14 nije dobro pokazala na eurovent testu, onda je to prava stvar i realnost prema kupcima. Da znaju sta da ocekuju. Lose se verovatno pokazala, ali ce to ljudi da saznaju pre nego kupe-pa je nece kupovati
I, zašto ja, kao krajnji korisnik, uopšte treba da znam da postoji nešto što se zove Eurovent, da bih znao da li i koliko moj omiljeni brend laže??? Zašto ne mogu da se pouzdam u Fujitsu Design & Technical Manual, već moram danima, mesecima, ili godinama unapred, da se bavim istraživačkim poslom, teroijama zavere. ili isčitavenjem foruma na svim mogućim meridijanima i jezicima, ili jurim izveštaje kojekakvih nezavisnih labaratorija, da bih shvatio da li će klima koju želim da kupim a koju mi preporučuje stručno i obučeno lice, raditi kao što piše u zvaničnom propratnom dokumentu, ili ću se zajebati zato što sam verovao, mislim kome? Šta je u ovoj postavci uopšte normalno? Kome verovati, kojoj, i čijoj to realnosti?
Taj deo priče ja ne razumem. Ja za KMTA i ne znam postoji li taj Eurovent sertifikat, nikada me nije to interesovalo, baš kao i sa LUCA modelom, verovao sam specifikacijama koje je sam proizvođač propisao, i dobio šta? Klimu koja divno modulira, lepo izgleda, i sa kojom sam doslovno popizdeo zimus. U životu se jadnije nisam osećao kada je grejanje klima uređajem u pitanju.
Последно уредено: