Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Гуми препорака универзални за сите сезони 215/55/16
Искуство некој да сподели што возел такви.

Ама не е вакво кај мене ко пајаче.

Од Битола сум, батиња. А мислите дека ќе се рашири?

Само за викенд после ручек кај баба

Никој не може да ти каже да или не, ако најдеш некаде низ Битола да ја оправиш супер ако не кога ќе те носи пат накај Скопје ќе средиш.

Може и никогаш да не се рашири а може и одеднаш да пукне низ цела површина (иако мислам дека првиот пример е пореален)

AlpacaGET_uTIkkShs.png

Ако некој знае да каже каков штраф (големина, ширина) да пробам да ставам тука?
Изгледа на некој сервис го заборавиле штрафот или бил олабавен и паднал.​

Ova mi izglea ko nadvoresnbo samo, ne bi trebalo da se rasiri pri normalno vozenje, imam slicno ali pomalo e kaj mene i od kamen od voziloto pred mene bese.
Автоматски споено мислење:

AlpacaGET_uTIkkShs.png

Ja bi odel so straf sho se fakja u dupkata :D . Mala sala druze ali izmeri so lenjir dupceto i debelinata na drzacot i baraj straf spored toa.

Последно уредено:
AlpacaGET_uTIkkShs.png

Тешко е од слика да се каже ама или M6 или М8 машински штраф би требало да пасува е сеа за должина со еден бонсек ќе средиш работа. Во било која железарија може да најдеш.

По некое чудо може да е на средина М7 ама вакви штрафови се доста поретки и тешко се најдуваат нови...

Ova mi izglea ko nadvoresnbo samo, ne bi trebalo da se rasiri pri normalno vozenje, imam slicno ali pomalo e kaj mene i od kamen od voziloto pred mene bese.
Да, само надворешно е.
Ќе видам, ќе почекам. Само ме интересираат две работи:
1. Дали можи наеднаш да пукни и да се искрши цела? Пример срчие да се распрснат во мене.
2. Колку ќе ме кошта да ја менам цела шофершајбна?

Фала ви во секој случај.

Дека ќе пукне на еднаш тешко...ама се си бидува, пукале стакла и на здраво од топло ладно промена и слично.

За да смениш нова, зависи за што кола станува збор, за постара кола од 100 евра па нагоре...за (по)нова кола многу поскапо може да биде

јас имав нешто слично, и немав мака се додека една ден не ја испрскав колата со вода, но малку беше топла шофершајбната....не загреана, туку топла.

и прсна по вертикала, а 2 години пред тоа скоро секоја ден ја прскав колата, колку да ја сметнам прашината(имам 24/7 монтирано црево)

стотка на гладно срце, и тоа половна со нов кедер, бидејќи кедерот се кини при вадење

Дечки,

имам проблем со капачето за бензин , не ми се отвора.

Исто како на линкот.
Што може да биде проблемот, колку е финансиски ?

Шкода октавиа , некој мајстор во Скопје?

Поздрав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom