Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Глеам ти Гриеаш си. Дај објасни ми у ЛП како да подесам Wifi на мобилен.Sto panika ve ima fateno... lelelele
Super ste.
Автоматски споено мислење:
Ne vrvi prodazbata izgleda.
Da vi kazam deka vo GREE odi perfektno.
TenetМоже предлог 2020/21 must watch?
SoulМоже предлог 2020/21 must watch?
Извини вака,ама ти објасни ли?Глеам ти Гриеаш си. Дај објасни ми у ЛП како да подесам Wifi на мобилен.
Cuvaj si ja, ke ti treba. Super e klimata.
А вас што паника ве има фатено па не прифаќате да премонтирате една клима?Sto panika ve ima fateno... lelelele
Super ste.
Автоматски споено мислење:
Ne vrvi prodazbata izgleda.
Da vi kazam deka vo GREE odi perfektno.
Ke se bendisat, ima vreme..... hahahahaAko ne e zadovolen zosto da ja cuva? Za da mu stoi kako ukras?
Ke se prosetas do salon na Gree i ke ti dadat.Може ли product fishe да поставите, оваа убава слика која се прави за 10 мин и чини 2$ ме заинтересира да купам.
Ke se prosetas do salon na Gree i ke ti dadat.
Zaostanatosta e kaj tebe, ako te mrzi da prosetas, javi se kaj niv na telefon i prasaj.Вчера им пишав на Енергија дека се заостанати во 19ти век штом не сакаат да ја искористат моќта на електронски пренос на податоци кон своите корисници.
Очигледно заостанатоста не ја одминува ни Грее, штом ги терате луѓето на обична информација да трошат време и пари и да се шетаат по салони.
Среќен 19ти век.