Хомосексуалност (општо)

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.126

Shakespear

Need moar drugs
Член од
25 јули 2015
Мислења
2.418
Поени од реакции
2.043
Zadrzi se na homoseksualcite i nekrofilicarite. Koj ima normalna seksualna orientacija a koj e greska na prirodata. Koj e slepa granka vo evolucijata a koj ne e. Koj se normalni od ovie dvata a koj se skroz zabegani. Prvo toa da go resime, posle ke se pozanimavame so pravata i privilegiite.
Нема да се задржам. Зошто ја одвојуваш хетеросексуалноста од некрофилијата во оваа дискусија, а хомосексуалноста ја сплеткуваш со неа?

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.890
Поени од реакции
23.295
Нема да се задржам. Зошто ја одвојуваш хетеросексуалноста од некрофилијата во оваа дискусија, а хомосексуалноста ја сплеткуваш со неа?
Zatoa sto heteroseksualanosta e onaa normalnata seksualna orientacija. Site drugi se devijacii, slepi ulici, greski na prirodata itn itn. Spored tebe e poinaku osobeno kaj homoseksualnosta. Toa go sfativme. Kako stois so ovie drugite, ete nekrofilicarite. Kade se tie. Sto se tie? Ili za poednostavno, ako homoseksualecot e normalen togas nekrofilicarot kakov e? I zosto?

Shakespear

Need moar drugs
Член од
25 јули 2015
Мислења
2.418
Поени од реакции
2.043
Zatoa sto heteroseksualanosta e onaa normalnata seksualna orientacija. Site drugi se devijacii, slepi ulici, greski na prirodata itn itn. Spored tebe e poinaku osobeno kaj homoseksualnosta. Toa go sfativme. Kako stois so ovie drugite, ete nekrofilicarite. Kade se tie. Sto se tie?
Кој критериум го користиш да одредиш да е нешто грешка во природата? И како што кажав, единствено стерилитет е слепа гранка во еволуцијата. Ако хомосексуалци со векови и векови се појавуваат во природата, тогаш како може да се слепа гранка? Што е точно тука слепа гранка? Ќе ги снемало пред илјадници години доколку тоа би било точно.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.890
Поени од реакции
23.295
Кој критериум го користиш да одредиш да е нешто грешка во природата? И како што кажав, единствено стерилитет е слепа гранка во природата. Ако хомосексуалци со векови и векови се појавуваат во природата, тогаш како може да се слепа гранка? Што е точно тука слепа гранка? Ќе ги снемало пред илјадници години доколку тоа би било точно.
Znaci ostavi jas sto mislam. Mene me interesira ti sto mislis. Imas konkretno prasanje, poveli kazi si ti kako gledas na niv. I na ednite i na drugite. Koj e sto spored tebe.

Shakespear

Need moar drugs
Член од
25 јули 2015
Мислења
2.418
Поени од реакции
2.043
Znaci ostavi jas sto mislam. Mene me interesira ti sto mislis. Imas konkretno prasanje, poveli kazi si ti kako gledas na niv. I na ednite i na drugite. Koj e sto spored tebe.
Хетеро и хомо се добри бидејќи најчесто не се криминалци. Некро се лоши бидејќи најчесто се криминалци. Ај сега ти одговори на моето прашање горе.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.512
Никогаш нема да биде нормално. Нема сите да го прават тоа. Зошто би го правеле тоа воопшто?! Традиционалниот начин на зачнување останува најдобар начин. Освен тоа е задоволство :) Убаво е.
Раскречена лезбејка на гинекоголшки стол на која со шрпиц и вметнуваат сперма е повеќе нешто како од хорор филмови. Но секој со својата перспектива.
images.jpeg
Автоматски споено мислење:

Ако треба... ако треба... не да се запали туку така :)
И пак истото: хомосексуалност и потоа следува педофилија и останато.. не така, не добро така. Целиот текст ти оди и тебе во вода заради вакви подли работи.
Да слобода треба, но да не се ограничува другиот. Толерантност немате, сакате да ја добивате.

Не сум за прајд месец, посебно не во онаа чудна форма со фетиши и останато...тоа некако дава многу погрешна слика... но можеби такви уфрлуваат оние кои се против хомосексуалноста, за да покажат лоша слика, знаеш како на наши протести кога спротивната партија праќа луѓе во маски да направат нереди за да се активира полицијата и да испадне целиот процес ужасен и непотребен...
Се бидува... не знам.

Како инфо за разбивање на стигмата дека хомосексуалноста е болест и тие луѓе дека се помалку вредни од хетеро, е ок да се има прајд месец или не знам како го нарекуваат, и тоа е полезно за да не се создава омраза бесцелно.
И треба да има и хетеро месец, со укажување на тоа што е семејството, дека не е само да затрудни девојката да ја омажиш за да „не се смее комшилук“... дека семејството значи љубов, разбирање, постојано растење... итн итн

Така мислам и дека ќе е подобро и за двата табора... бидејќи постојано основата е семејство и тоа се препишува како да го наследуваат хетеро, без разлика какви се и колку се способни за да офорумуваат и бидат семејство тие луѓе! Тоа е многу битно...

Аман, та не сме на испит, нека не врви муабетов, и со дискусии тука учиме по нешто ново... дискутираме...
можеби преку дискусијата јас ќе сменам став, можеби ти ќе смениш...
Не е страшно тоа.
Гледам сте се запнале за ова со модераторот, далеку од тоа дека сите се против поради вакви стравови.
Мене ми се проблем дополнителните притисоци што ќе следат, пример ти е: Охридски рамковен, црнци, евреи и тн. Во превод, утре мене како стопанственик ќе ме треси инспекција и ќе ми наложи да имам вработено одреден процент на хомо, транс и што ти знам какви групи, што е вон секој разум за капиталистичко општество, далеку од тоа дека пример ако имаш 30% од одредена група, иста ќе биде статистичката распределба и кај експерти бо одредено поле.
Друг проблем глупости што се случуваат со ексоериментирање кај млади. И така се општеството нуди многу проблеми и е тешко да се свари се што мора да разбираш, дополнително се охрабруваат експерименти кј млади. Еден куп имаш Би, еден куп менуваат пол, па се пишманат и тн.
Утре промена на пол ќе ми стават на Фонд, си видел колку даноци плаќаме? Уште повеќе ќе плаќам за некој да си прави курташак.
Мене ме заболе кој со кого се плеска и кој што прави со свои пари и тело, сакам само истото да се држи во домот, а не да гледам по улици, тв, билборди, учебници...

Последно уредено:

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
Ај прочитај ја горната дискусија те молам. Се збори за некрофил што добил согласност од мртвиот со тестаменти и се (јас слично не го сметам ова за проблем).
@Луси испобанирај ги овие 2-3ца од темава, жити Бога. Другите двајца се @Dumbledore и @мкд владе

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.890
Поени од реакции
23.295
@Луси испобанирај ги овие 2-3ца од темава, жити Бога. Другите двајца се @Dumbledore и @мкд владе
Anonce sto problem be imas ti pile? Aj gledaj si tamu masata :mad:.

Хетеро и хомо се добри бидејќи најчесто не се криминалци. Некро се лоши бидејќи најчесто се криминалци. Ај сега ти одговори на моето прашање горе.
Ajde mozes ti i podobro od ova.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
Anonce sto problem be imas ti pile?
Имам проблем со отворање на темава и читање 4 страни за некрофилија и тестаменти, согласности и какви сè не глупости се изнатрескавте, не знам, ве скролав претежно.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.890
Поени од реакции
23.295
Имам проблем со отворање на темава и читање 4 страни за некрофилија и тестаменти, согласности и какви сè не глупости се изнатрескавте, не знам, ве скролав претежно.
Pa preskoknija, ne e zadolzitelno da ja citas. Ete jas ne odam ni vo religija, ni vo sport pa niti baram da se zatvorat, niti da se banirat ucesnicite oti mi bile glupi muabetitite. Posle sekogas imas opcija ignor, i kako krajno resenie ako nemozis da se vozdrzis e da se samobaniras i rajat i ti i site ostanati.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
Pa preskoknija, ne e zadolzitelno da ja citas. Ete jas ne odam ni vo religija, ni vo sport pa niti baram da se zatvorat, niti da se banirat ucesnicite oti mi bile glupi muabetitite. Posle sekogas imas opcija ignor, i kako krajno resenie ako nemozis da se vozdrzis e da se samobaniras i rajat i ti i site ostanati.
Не, сепак може да му потенцирам на модераторот и да ве среди.
Тоа ќе биде мојата одлука, но фала ти на советите, во секој случај.
Поздрав и секое добро.

Член од
1 март 2021
Мислења
338
Поени од реакции
758
Најлоши хомиќи се оние грдите кои никој не сака да ги ебе, тоа ти се нај исфрустрини суштества на земјава.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.890
Поени од реакции
23.295
Поздрав и секое добро.
Znaci slobodno vo sekoja tema kade sto ke te vidam deka pisuvas da gi posovetuvam moderatorite da te baniraat oti ete ne mi si nesto po kef, a i taka potajno me nerviras.
Ok receno storeno (y).

Член од
8 февруари 2020
Мислења
5.293
Поени од реакции
7.650
Поздрав и секое добро.
Е ова децо ви е класика поим за педерче.
Со Ронче целофанче, како близнаци сте, плачипи*ки невидени. Да не му се верува на човек дека мажи од по 30+ сеуште се однесуваат ко деца на 8г.

Kajgana Shop

На врв Bottom