Др. Мирољуб Петровиќ

• Креатор на темата Креатор на темата Hyperion VI
  • Време на започнување Време на започнување
Така е братучед,а на крај ќе завршат со некоја камењарка
;)

Види, у 10 се гаси светло. Немој да се играш ватром да после 10 буде упалено светло.
Имаш 5 минута да се спакујеш.

Види, у 10 се гаси светло. Немој да се играш ватром да после 10 буде упалено светло.
Имаш 5 минута да се спакујеш.
Ма човекот е витез,неам зборови па колку добар теолог е,толкувања на „Свето Писмо" тоа се цели епизоди,секое поглавје,засебно
Не ме ни чуди што овија искинативе сатанисти одма ја исфрлија темава од подфорум Религија

1626180453919.png

Ете ти сега муабети...

Што е толку поентава со овој човек што има толку многу што го пратат и цитираат а башка тие што го пратат и подржуваат се баш онака заостанати,затупени,смотани,изгубени и се класични "ботови"

Што е толку поентава со овој човек што има толку многу што го пратат и цитираат а башка тие што го пратат и подржуваат се баш онака заостанати,затупени,смотани,изгубени и се класични "ботови"
Пази што зборуваш за Мирољуб, иначе “Идеш под мач бато“ :vozbud:

Е и што е овај доткр,секташ,зевзек,политички платеник???
Не го разбирам....тие негови следбеници се најголеми идиоти што сум ги сретнал искрено
само бистрат политики и кажуваат некој совети како да се просветлени...а дремат по кладилници, пушат се коцкаат итд...
Или грешам нешто ?

Последно уредено:
Е и што е овај доткр,секташ,зевзек,политички платеник???
Не го разбирам....тие негови следбеници се најголеми идиоти што сум ги сретнал искрено
само бистрат политики и кажуваат некој совети како да се просветлени...а дремат по кладилници, пушат се коцкаат итд...
Типични балкански мајстори хаха
Следбениците можда се и такви, ама човекот горе-долу ја кажува вистината и најмногу е исмеван поради тоа што “проповеда“ морални вредности, нешто што за денешниот свет е баук.

Следбениците можда се и такви, ама човекот горе-долу ја кажува вистината и најмногу е исмеван поради тоа што “проповеда“ морални вредности, нешто што за денешниот свет е баук.
Искрено следбениците му се чиста 0....јас знам деца од кога го запратиле имаат затупено и се имаат уништено затоа прашав зошто му се такви следбениците и што проповеда.

ПС.Да на уста зборуваат како да се просветлени
ПСС.Што работаат децата на овој, во која свера се успешни, и што работи или што работел овој делува многу мрзлив???

Последно уредено:
Еве за сите што го поддржуваат идиотов кој вели дека Македонија е само географски поим и дека во антиката била населена само од Евреи. Поимот "Македонец" го рамни со поимот "шумадинец"... Тука ќе видите колку е "паметен"...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom