McLovin
Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
- Член од
- 11 август 2016
- Мислења
- 3.648
- Поени од реакции
- 14.225
Ко шо го разбрав Warzone ја игра Џани. Може сме се пукале
Ти и он не знам ама можно е вашите да се пукале пред околу 20 години
Ко шо го разбрав Warzone ја игра Џани. Може сме се пукале
Па, какво прашање таков одговор.Алиоски два збора не знае на македонски, читал на кајгана, ахам добро.
Иначе утре 74-2 ќе тепаме, породилни болки ќе осетат Украина. Морав јебига
Не ни дочитав, видов Рики кај што пишал само и под него коментар. Можда не сум глуп ама затоа не сум паметен.Па, какво прашање таков одговор.
Прашањето беше кој не читал на форумов, а не кој нè читал.
На тоа кој не читал, најточно би било Алиоски, зашто слабо знае македонски.
Али слабо правопис, бајо мој. Иначе ќе го сконташе ова сам.
Не треба толку буквално да ги сфаќаш постовите.Не ни дочитав, видов Рики кај што пишал само и под него коментар. Можда не сум глуп ама затоа не сум паметен.
Извини мајсторе ама немам такво е на тастатура. Да не глумиме многу, сфати кое ми беше прашањето.Па, какво прашање таков одговор.
Прашањето беше кој не читал на форумов, а не кој нè читал.
На тоа кој не читал, најточно би било Алиоски, зашто слабо знае македонски.
Али слабо правопис, бајо мој. Иначе ќе го сконташе ова сам.
Извинето мајсторе. Такво E имаш кога смениш тастатура на енглески. Никој нема на телефон на македонската тастатура вакво È.Извини мајсторе ама немам такво е на тастатура. Да не глумиме многу, сфати кое ми беше прашањето.
Прегледај го приврзокот 298644
Чита, 100%. Тогаш кога го испровоцира Пепе, претходно имаше читано некои коментари од Стелт тука за него, па му пренесе на терен.Алиоски два збора не знае на македонски, читал на кајгана, ахам добро.
Иначе утре 74-2 ќе тепаме, породилни болки ќе осетат Украина. Морав јебига
Sine, pa drzi go podolgo kopceto E i ke imas vakvo ÈИзвини мајсторе ама немам такво е на тастатура. Да не глумиме многу, сфати кое ми беше прашањето.
Прегледај го приврзокот 298644
Тоа сигурно.Ти и он не знам ама можно е вашите да се пукале пред околу 20 години