Хаиер Тундра има јапонски Hitachi компресор.Kakve kompresore imaju ova tundra i pita od jabuka.
Автоматски споено мислење:
Muse grije vrhunski , nema da se smrzneš s tom klimom , imam ih ja , sve preporuke..
@zlatko_ti412
Хаиер Тундра има јапонски Hitachi компресор.Kakve kompresore imaju ova tundra i pita od jabuka.
Автоматски споено мислење:
Muse grije vrhunski , nema da se smrzneš s tom klimom , imam ih ja , sve preporuke..
Japonski od Kina.Хаиер Тундра има јапонски Hitachi компресор.
@zlatko_ti412
Kod tebe kompresor od 13cc što je hajmo reći dobra (nazivna ) 14ka dok je kod njega kompresor od 7cc što je dobra 8ca tu je razlika.. Uostalom tu je kolega na forumu , pitaj ga kad se pojavi..Vidi mene taa klima ne mi odgovarase na moite prostorii plus nadvoresnata na severna strana montirana i mozebi i polesno zamrznuvase, inaku i jas si zemav kmta so daleku pogolem kapacitet 6.3kw i za dve minuti go zagreva prostorot, taka da se e individualno iskustvo, ne znam i ne mi e jasno kako gospodinot so kmta se smrznuval.
Kakva je zapremina , koja je generacija , imaš li naziv modela , oznaka kakva..Хаиер Тундра има јапонски Hitachi компресор.
@zlatko_ti412
Japonski od Kina.
Koj kapacitet, napisi ja oznakata ako mozes da najdes.
Хаиер Тундра има јапонски Hitachi компресор.
@zlatko_ti412
Japonski od Kina.
Koj kapacitet, napisi ja oznakata ako mozes da najdes.
Mitsubishi Heavy.... ali najverojatno made in china
Eto ti slika gore , to je HIGHLY kompresor..Погрешен Златко сум означил, фала ти Злате.
@tzlatko
Имаш ли некоја информација за компресорот од Хаиер Тундра ?
Nesto sepcifikaciite ne odgovaraat.Погрешен Златко сум означил, фала ти Злате.
@tzlatko
Имаш ли некоја информација за компресорот од Хаиер Тундра ?
До -15.Nesto sepcifikaciite ne odgovaraat.
Do - 25C e ili do - 15C???
Ednas te preduprediv da NE GENERALIZIRAS…eve jas montiram i Gree.Nit me znaes ,nit me poznavas a me stavas vo kupce na losi monteri .Po koj osnov i so koe pravo mi go narusuvas ugledot be covek ????Се гледаш во огледало? Само што ќе ја отвориш устата веднаш лажеш. Само да заработиш некое евро. Ама на лагите им дојде крајот. Грее се никакви клими, немате добри монтери, немате добар сервис. Дива лига. Кој ќе одлучи да има работа со вас, ќе направи голема грешка. Продавајте инвертери, не продавајте он-оф под името на инвертери.
Ајде сокриј се таму во коњушницата, кај што ти е место, не продавај магла тука.
Ако се правиш реален монетер, ќе признаеш дека климите се фалш и дека се продаваат со лажни спецификации?Ednas te preduprediv da NE GENERALIZIRAS…eve jas montiram i Gree.Nit me znaes ,nit me poznavas a me stavas vo kupce na losi monteri .Po koj osnov i so koe pravo mi go narusuvas ugledot be covek ????
Eve ti Modulacija so 130...ne tuku dzavkajАко се правиш реален монетер, ќе признаеш дека климите се фалш и дека се продаваат со лажни спецификации?
Зошто не се појавуваш на сликите од членот кој има проблем и на кој му е признато дека не може да спушти под 550W?
Земи сними некое видео од фери или некоја слична која модулира пример со 200 300 колку што е пишана во спецификации, не на овој муабет да речиш барем топли.
Se slusas/citas sto pisuvas…. Da sum odel i da snimam ??? Odam da zavrsam rabota kako sto treba .Ако се правиш реален монетер, ќе признаеш дека климите се фалш и дека се продаваат со лажни спецификации?
Зошто не се појавуваш на сликите од членот кој има проблем и на кој му е признато дека не може да спушти под 550W?
Земи сними некое видео од фери или некоја слична која модулира пример со 200 300 колку што е пишана во спецификации, не на овој муабет да речиш барем топли.
Не на ладење, на греење треба вака.Eve ti Modulacija so 130...ne tuku dzavkaj