Најекономично греење и ладење

Член од
25 октомври 2020
Мислења
137
Поени од реакции
242
Kakve kompresore imaju ova tundra i pita od jabuka.
Автоматски споено мислење:

Muse grije vrhunski , nema da se smrzneš s tom klimom , imam ih ja , sve preporuke..
Хаиер Тундра има јапонски Hitachi компресор.
@zlatko_ti412

Член од
11 јули 2019
Мислења
298
Поени од реакции
435
Vidi mene taa klima ne mi odgovarase na moite prostorii plus nadvoresnata na severna strana montirana i mozebi i polesno zamrznuvase, inaku i jas si zemav kmta so daleku pogolem kapacitet 6.3kw i za dve minuti go zagreva prostorot, taka da se e individualno iskustvo, ne znam i ne mi e jasno kako gospodinot so kmta se smrznuval.
Kod tebe kompresor od 13cc što je hajmo reći dobra (nazivna ) 14ka dok je kod njega kompresor od 7cc što je dobra 8ca tu je razlika.. Uostalom tu je kolega na forumu , pitaj ga kad se pojavi..
Автоматски споено мислење:

@zlatko_ti412
Kakva je zapremina , koja je generacija , imaš li naziv modela , oznaka kakva..

Член од
25 октомври 2020
Мислења
137
Поени од реакции
242

Attachments

Член од
29 август 2019
Мислења
1.260
Поени од реакции
3.008
@zlatko_ti412
Japonski od Kina.
Koj kapacitet, napisi ja oznakata ako mozes da najdes.

@Alen123

Повели, читај,на 7ма страна ( или вкупно 10та броејќи ги и првите 3 воведни страници ).
Mitsubishi Heavy.... ali najverojatno made in china :(
Screenshot 2021-06-16 at 16.56.43.png

Член од
25 октомври 2020
Мислења
137
Поени од реакции
242
Погрешен Златко сум означил, фала ти Злате.

@tzlatko
Имаш ли некоја информација за компресорот од Хаиер Тундра ?

Член од
25 септември 2015
Мислења
106
Поени од реакции
197
Се гледаш во огледало? Само што ќе ја отвориш устата веднаш лажеш. Само да заработиш некое евро. Ама на лагите им дојде крајот. Грее се никакви клими, немате добри монтери, немате добар сервис. Дива лига. Кој ќе одлучи да има работа со вас, ќе направи голема грешка. Продавајте инвертери, не продавајте он-оф под името на инвертери.

Ајде сокриј се таму во коњушницата, кај што ти е место, не продавај магла тука.
Ednas te preduprediv da NE GENERALIZIRAS…eve jas montiram i Gree.Nit me znaes ,nit me poznavas a me stavas vo kupce na losi monteri .Po koj osnov i so koe pravo mi go narusuvas ugledot be covek ????

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.975
Поени од реакции
8.229
Ednas te preduprediv da NE GENERALIZIRAS…eve jas montiram i Gree.Nit me znaes ,nit me poznavas a me stavas vo kupce na losi monteri .Po koj osnov i so koe pravo mi go narusuvas ugledot be covek ????
Ако се правиш реален монетер, ќе признаеш дека климите се фалш и дека се продаваат со лажни спецификации?

Зошто не се појавуваш на сликите од членот кој има проблем и на кој му е признато дека не може да спушти под 550W?

Земи сними некое видео од фери или некоја слична која модулира пример со 200 300 колку што е пишана во спецификации, не на овој муабет да речиш барем топли.

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.655
Поени од реакции
7.504
Ако се правиш реален монетер, ќе признаеш дека климите се фалш и дека се продаваат со лажни спецификации?

Зошто не се појавуваш на сликите од членот кој има проблем и на кој му е признато дека не може да спушти под 550W?

Земи сними некое видео од фери или некоја слична која модулира пример со 200 300 колку што е пишана во спецификации, не на овој муабет да речиш барем топли.
Eve ti Modulacija so 130...ne tuku dzavkaj

Член од
25 септември 2015
Мислења
106
Поени од реакции
197

Se slusas/citas sto pisuvas…. Da sum odel i da snimam ??? Odam da zavrsam rabota kako sto treba .

Kajgana Shop

На врв Bottom