ИТ фирми и пракси во Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата StaticStupid
  • Време на започнување Време на започнување
Dechki znae nekoj nesto za praksata vo Asseco ??
Trae 1 mesec nekako malku za praksa sto mislite?

Zdravo dechki.
Imam prashanje shto mislite deka e podobro web development ili mobile development? Me interesira mislenje
По академииве сите учат веб, ми изгледа дека мобајл е запоставен, учи мобајл.

Здраво, доколку некој има билокакви информации или искуство поврзано со фирмите CodeIT Solutions & Itgma, не би било на одмет да ги сподели (по можност да биде во најскоро време). Слободно исконтактирајте ме во иМбокс или тука :)

Имаат sign in bonus до 4000 евра ако се вработиш, баајѓи луѓе што ги знам заминаа таму.
А нова е фирмава? Не знаев за ова со бонусот, сега ќе се испотепаат кој попрво да се вработи таму. Ние џуниорите ќе си почекаме малце, а може и малце повеќе доколку фрчат препораки :place:

А нова е фирмава? Не знаев за ова со бонусот, сега ќе се испотепаат кој попрво да се вработи таму. Ние џуниорите ќе си почекаме малце, а може и малце повеќе доколку фрчат препораки :place:

Од скоро се отвори тука, имаше и по медиуми за неа.

Имаш претстава во кој range им се платите?
Искрено не сум направил муабет со луѓево што заминаа таму, претпоставувам дека можно е 1500-2000 евра без проблем да извадиш ако имаш солидно искуство

Да не бил некој во Accent на тестирање за пракса?
Кажаа дека првиот тест бил одговарање на прашања за технологиите кои се наведени во огласот, ако има некој искуство, може да сподели што и како содржи тестот :)

Еве го огласот https://www.instagram.com/p/CP0f5xQlynO/

Гледам дека Keitaro, Slice и ProtonMail имаат објавено огласи за повеќе позиции. Вреди ли да се аплицира во фирмиве? Некој да сподели искуство/информации?

Гледам дека Keitaro, Slice и ProtonMail имаат објавено огласи за повеќе позиции. Вреди ли да се аплицира во фирмиве? Некој да сподели искуство/информации?
ProtonMail не.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom