Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Знае некој каде можам да најдам батерија за мобилен телефон Xiaomi Mi 4c?
Прашав на неколку места ама немаат. :(
Дали праша во Ледиком https://ledikom.mk/ 070252525
Автоматски споено мислење:

Дали праша во Ледиком https://ledikom.mk/ 070252525

Ако не си прашал во сервисот од ми стор јави се,тие ги увезуваат би требало да имаат.

Немаат ни во Ми стор ни во Ледиком.
А Ми Стор е официјален Xiaomi сервис во Македонија?
Мислам дека се претставуваат како овластени увозници, не знам за сервис.

Пробај ѕвони по повеќе мобилари, можеби има останато некаде.

Каде може да се најде во Скопје глобус барам за на биро ?

80% сум сигурен дека има во барем една он некултете книжарници на литература мк. Можда во центар или сити мол

Последно уредено:
Малце чудно прашање, ама имаат ли авто лимари и незнам што ацителиенско заварување? Ми треба за калење нешто

Кај можам да најдам ваков појас за кила во Ск? Видов на али за порачување ама не можам да чекам месец дена да стаса.

eee.PNG

Кај можам да најдам ваков појас за кила во Ск? Видов на али за порачување ама не можам да чекам месец дена да стаса.

Прегледај го приврзокот 299307
Провери во аптеката на Зегин во самата Градска болница кон Жена парк е влезот ,тука имаат ортопедски помагала посоветувај се и со матичниот лекар бидејки тие помагала се издаваат на „ рецепт „ односно со заверка на упатот

Прегледај го приврзокот 299307

пробај и во Славеј спроти Социјално (кај Црвен Крст во Центар). Знам дека имаа појаси за кичма/исправување, стегачи за зглобови...

Дали знае некој каде можам да најдам филтер за правосмукалка (Conti Aquatech 1800W) ?

jas ednas vidov vo edna knizara ama mnogu skupo bre..ako ne si nasol imam dva globusa eden pogolem kako basket i eden pomal.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom