Најлуди и најочајнички "методи" за отсуство од училиште

• Креатор на темата ¯\_(ツ)_/¯
  • Време на започнување
Член од
6 ноември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
44
Во 4-та класната само ќе ни речеше ако бегате бегајте по цел ден а не по еден час за да можам да ви оправдам..и така бевме клас со најмногу изостанци а јас меѓу првите на листа:).А најглупаво ослободување:"професорке ако може да ме ослободите денес ,треба да учам,утре имам повторување"....Имало и многу други глупи изговори ама не ми текнува...

R

reactive89

Гостин
Ја до сеа само по три четири ги вртам, тие се следниве:

1.Професорке, може да ме ослободите од последните часеви, имам работа со татко ми нешто! - Одговор: Михаил нема проблем :vozbud:
2. Професорке, имам настап со бендот, може?! - Ако мораш во ред :vozbud:
3. Професорке, не ми е ич арно! - А што тие?! Незнам професорке ама ич не ми е арно! - Добро, ај бегај! :vozbud:
4. Професорке, морам да идам по документи! (ова скоро 2 недели така, стварно терав работа по документи, али после се знаеше, малку фрки..., хаха) - Во ред, иди! :vozbud:

п.с. знам имаше едно откачено, али не ми текнува... таму професорката се валаше од смеење, и на крај ме пушти пак... хаха

годинава најмногу отсуства, 7 неоправдани со едно 40 оправдани ваљда... хаха

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
4.996
Поени од реакции
12.574
najocajno!? Drigarka mi ispi parfem... i posle... celo skolo vo panika ( gi istadovme i drugite paralelki od test :D )

Член од
10 мај 2008
Мислења
364
Поени од реакции
13
Имам давано крв двапати, бидејќи се даваа по 2 слободни денови за едно давање .. :)

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Пред вратата..
-Професорке, имам пролив.
~Ако де, имај си, ќе ти помине.
-Професорке, имам пролив, ослободете ме.
~Знаеш дека не ослободувам од мојот час.
Влегуваат двајцата, овој оди и шепка на професорката.
- Професорке, ке ми извадат име..
~ Ако де, ти како им вадиш на другите.
- Професорке, ми доага!
~ Па нека дојде де, нема проблем.
- Почна да мириса веке ?
~ Ајде бегај бе, оди си, ако сакаш оди и на Марс, мајмун ниеден =))
Си ја спрема ташната и си оди.

Г

Гоццццце

Гостин
закон еј...:pos::pos::pos::zver:

стварно ненормален...
а кај учиш ти уствари...

гледам повеќе пати спомнато во темава ама стварно појма немам шо е финтата со ова...:nesum:

иначе јас обично ко ќе останам на интернет до 3 сатот комотно сабајлето ко ќе ѕвонит телефонов си го исклучвам и си се враќам в кревет па си станвам во 12 фино лепо:je:
и после одам кај една докторка шо ми дават оправданија за 50 денари...:pos:
3 дена на пример не сум бил на школо=50 денари:vozbud:
имам мнооооооооооооооооооооооооогу оправдани...
а и неоправдани 17 имам ама имам време до 25:kesa:
иначе да бегам од 3, 4 час...
ретко...
штом сум пошол нашколо си седам и си се заебаваме...:cug:
ме болит и за оценки и за све..:toe:
Трета година си? И имаш 17 неоправдани = нема одење на екскурзија ???

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
interesno e da begas od cas dva ama jas na pr celi 3 nedeli ne bev naskolo poradi bolest i stvarno mi bese uzasno dosadno...inace se desavalo da kazam deka ne mi e dobro ako ednostavno ne mi se sejt na cas poso imat casoj kaj so edna min ti se cinit cela vecnost.

Член од
31 мај 2008
Мислења
64
Поени од реакции
1
Ja pravo si begam,a posle kazuvam nesto kolku da ne kazam apla izbegav. Nesto od tipot - mi dojde, bev vo skopje, vo esenovo, na ocno, vo policija...Pa sega imav 11 neopravdani i me viknale da potpisam ukor, ama ja ne otidov.
A edna vecer se podnapiv i drugiot den ne bev naskolo,mama bese mnogu luta. :toe:

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
babami i dedomu umrea najmalku desetina pati pa ednas se sluci nastavnikot da dojde na navodniot pogrb i dang na vrata dedomi go preceka .lele koj kjotek go izedov

Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
Ко го прочитав имево на темава одма ми светна еден настан!
Имено:),прајме германски тест,и ми го дава тесто,се пулам....и освен Name i surname,не разбирав апсолутно ништо(германски сум ТРУП,еднаш ко одговарав за последна оценка реков Ich esse eine washmashine,и после со триста молења ми пиша двојка,а јас Стварно појма немав шо реков)...и да се вратам на темава...и е пулам јас во тестов ко теле во шарена врата,и одеднаш од нигде никаде со сета сила,фусук да ме нема низ училница...и со тршање во вц....стом во вц и си викам,шо прам бе јас будала....и се измив лице,се враќам и и викам на проф. ништо,да го решам тестов набрзина и си одам,ич не ми е арно( а таја пустата еден паничар шо беше,а иначе мн строга) ми вика,А БРЕ КАКОВ ТЕСТ БЕГАЈ ТАМУ,ДА МИ ПРИПАДНИШ ОВДЕ,ПА ПОСЛЕ ПО БОЛНИЦИ ДА СЕ ВЛЕЧКАМЕ...и така си заминав,ме запиша со молив в дневник( оти ако беше со налив,класната и докторо да и го однесев немаше да ми оправда,чурук жена беше) и така....

Член од
8 август 2007
Мислења
1.541
Поени од реакции
48
НЕ го читајте ова ако сте ученици! :pos2:

Јадење жив компир за да ти искочи температура баш пред денот на некое испрашување. :nesvest: Рецепт на една комшика. :tapp:

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Трета година си? И имаш 17 неоправдани = нема одење на екскурзија ???
aj neka proba nekoj neka go sprovede toa pa ke vidis posle dali ke prezivee ne samo od decata tuku i od roditelite
не, не сум трета... четврта завршив и матура и све... сеа требит да полагам матура 4 предмети на 12ти 14ти 20ти и 25ти... и весело ќе е...:nenene:

Член од
16 мај 2008
Мислења
17
Поени од реакции
0
давав крв 2-3 пати и после си имаш 2 дена слободни.ама првиот пат немав ни 17 години и јас и се оправдувам на класната демек ретка крвна група сум па ќе давам крв,од тестови и испрашувања се спасив ама маката беше што и од дома се криев не знаеја дека сум давала крв и јас наредниот ден си станувам како за на школо и одам правец кај другарка ми ,цел ден утепав кај неа и кога се враќам дома мајка ми седи пред тв и вика ќерко колку ли си само хуманитарна па и на тв те даваа,а каде беше ти до сега?на школо ли?
е ај де јас па оти не видов дека имало камера таму бе ќе се скриев па и баш мене да ме фатат ааааа ,е шо да чинеш тоа ти е баксуз

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
давав крв 2-3 пати и после си имаш 2 дена слободни.ама првиот пат немав ни 17 години и јас и се оправдувам на класната демек ретка крвна група сум па ќе давам крв,од тестови и испрашувања се спасив ама маката беше што и од дома се криев не знаеја дека сум давала крв и јас наредниот ден си станувам како за на школо и одам правец кај другарка ми ,цел ден утепав кај неа и кога се враќам дома мајка ми седи пред тв и вика ќерко колку ли си само хуманитарна па и на тв те даваа,а каде беше ти до сега?на школо ли?
е ај де јас па оти не видов дека имало камера таму бе ќе се скриев па и баш мене да ме фатат ааааа ,е шо да чинеш тоа ти е баксуз
јас во втора, трета и четврта ко ќе беше ваква акција си се запишвев и не одев...:kesa:
класнион му беше гајле кој бил, кој не бил и мети си:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom