- Член од
- 19 март 2021
- Мислења
- 222
- Поени од реакции
- 545
Koliko vidim nije me slagao dobar skolski drugar na osnovu svega sto ste napisali. Ovo moram da napisem. Kada sam se pre neki mesec raspitivao za moj stan oko klima bio sam ubedjen da je Gree odlicna kupovina. Njega sam prvo konsultovao jer je i zaposljen kod uvoznika, montirao je ko zna koliko Gree uredjaja. Na njegovu preporuku nisam uzeo Gree, jer mi je rekao da za dobro izolovane objekte sa uobicajenim kvadraturama za balkanske zimske uslove one nisu kako treba, jer imaju vrlo losu modulaciju. Pogotovo ovi novi modeli. A on mi je inace montirao ove koje sam kupio, takodje na njegovu preporuku. Doduse nije nosio onaj njihov zvanicni kombinezon. Hvala clanovima ovde koji su mi takodje na ovo ukazivali. A posebno "hvala" i onima koji mi ko iz topa preporucivase 1 kom 18-ticu Gree. Koja bi to glupost bila da sam poslusao.
Најекономично греење (затоплување)
Pozdrav svima Ja citam poodavno skoro sve forume za klime. Treba mi savet, razmisljam o Gree ili nekoj drugoj jeftinijoj varijanti. Koliko sam mogao da ukapiram Gree nudi najvise za cenu. U Severnoj Makedoniji imate i najbolje cene. ali bice kupovane u Srbiji Dosta ste upuceni bas oko Gree. U...
forum.kajgana.com

. Izgleda da je taj monter stavio drugarstvo i prijateljstvo, ispred koristi.