Ама тука путеро паковањето е 250 ГР, ем ако не се лажам е само 82.0 %. Ќе фане ли?,путер 300 грамм, 82.5 %,
Ама тука путеро паковањето е 250 ГР, ем ако не се лажам е само 82.0 %. Ќе фане ли?,путер 300 грамм, 82.5 %,
250 тури миАма тука путеро паковањето е 250 ГР, ем ако не се лажам е само 82.0 %. Ќе фане ли?
Toп,браво,пријатен апетит
Пиши како ти се свиѓале
Не се мои ама јас најубави во Платамонас купувам. Немој од Рамстор да зимаш, не се убави, во Веро ми се погодило од 3 пати 2 пати да се стари.Каде ги имаш купено школкиве? Која е цената?
Супер беа, само не го погодив денот. Многу беше топло и спарно и некако тешко ни легнаа. Иначе супер се, посебно со леб со лук....мераци.Пиши како ти се свиѓале
Не сум во МК.Каде ги имаш купено школкиве? Која е цената?
А што ќе ти се, ич не се вкусни....Добри оризови нудли? Уште во Деликатесен не сум побарала, кај да најдам и да ги зготвам таман, никад праела тоа.
Муж ги сака, јас тоа во уста не ставам. Златни јуфки. Купив неколку врсти не биле убави, сакал ко у кинески што ги јадел некад у странција.А што ќе ти се, ич не се вкусни....
Провери во веро оние ориентал азијскине?Добри оризови нудли? Уште во Деликатесен не сум побарала, кај да најдам и да ги зготвам таман, никад праела тоа.
Не биле убави, бара обични без вкусови да експериментираме дома. Не јадам и појма немам.Провери во веро оние ориентал азијскине?
Не тие готовите, има едни неутрални директен увоз rice noodles во зелена\плаца ќесичка се и се поскапи од гореспоменатите готови со вкус.Не биле убави, бара обични без вкусови да експериментираме дома. Не јадам и појма немам.
Ќе побарам денес на пазарење. Веро секако ми е на листа.Не тие готовите, има едни неутрални директен увоз rice noodles во зелена\плаца ќесичка се и се поскапи од гореспоменатите готови со вкус.