ВМРО - ДПМНЕ - Политичка Партија

• Креатор на темата Флеш
  • Време на започнување

Добра е листата на пратеници?!

• Да

Гласови: 39 18,8%
  • Не

Гласови: 140 67,3%
  • Така-така (Делумно)

Гласови: 29 13,9%

• Вкупно гласачи
    208
Член од
14 август 2006
Мислења
45.487
Поени од реакции
84.950
Тебе не ти сметаше што не продаде овој чекичов со се партали, што се вакцинираме у Врање, што си македонец/граѓанин на РСМ и т.н. а бараш да не се оди ад хоминем?
Не ми сметало?
Стварно?
Не сум знаел.

Она што го знам е фактот дека бев во право, кога реков дека вас адхоминем ви е прагот на капацитет.
Се надевам дека само на Кајгана згрешиле од човечки ресурси.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Тебе не ти сметаше што не продаде овој чекичов со се партали, што се вакцинираме у Врање, што си македонец/граѓанин на РСМ и т.н. а бараш да не се оди ад хоминем?
Мешаш баби и жаби, немам ништо против тебе...може да се пцуеме и да се смееме, и можеш да одиш ад хоминем а да тврдиш како други тоа го правеме, знам мудар си до толку.
Правиш споредби а не им ги зимаш вредностите.....аналогија да ти направам, мешаш чврга со убиство.
Автоматски споено мислење:

Не ми дал леб мене никој и не е лошо да се извиниш за лагата.
Ако го сметаш за нешто лично тогаш ок. За мене уште поголема навреда е што ми викаш дека сум за Заев, подобро мајка да ми пцуеш него тоа да ми го пишуваш. Но ок ако си се навредил извини.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Ако го сметаш за нешто лично тогаш ок. За мене уште поголема навреда е што ми викаш дека сум за Заев, подобро мајка да ми пцуеш него тоа да ми го пишуваш. Но ок ако си се навредил извини.
Не е точно со лебот, иначе за 33 сте индиректно јбг....не се радувам што е тоа така.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.487
Поени од реакции
84.950
Значи сфати дека он не може друго да ти каже. Не може ништо друго освен премисата - штом не гласавте за ВМРО, вие сте за Заев, па после да продолжи со лично ниво.

Не знае како да ти одговори на било кое прашање околу партијата, нејзиното минато, не знае да ги објасни потезите на Мицковски, па затоа на секое прашање ќе иде на ад хоминем. И он и другиот.

Не е дека е глуп или слично, туку не го интересира дневна политика, не следел вести и сега онака со некое општо знаење се обидува да си ја заврши работата.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Не ми сметало?
Стварно?
Не сум знаел.

Она што го знам е фактот дека бев во право, кога реков дека вас адхоминем ви е прагот на капацитет.
Се надевам дека само на Кајгана згрешиле од човечки ресурси.
Глеј сега ситуација, едно дете на друго му удара чврга, а овој му враќа со нож у врат.
Сега ти ги осудуваш чвргите....и осудуваш некој што бил у опозиција. Тебе не ти треба аргументи туку ладен туш.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Каснам 2 страни со сликава, ама ако

Прегледај го приврзокот 297772
Си одам, ми се погоди сега немам ептен ништо што да правам...ве оставам, продолжите со поддршка за чекичот.

Значи сфати дека он не може друго да ти каже. Не може ништо друго освен премисата - штом не гласавте за ВМРО, вие сте за Заев, па после да продолжи со лично ниво.

Не знае како да ти одговори на било кое прашање околу партијата, нејзиното минато, не знае да ги објасни потезите на Мицковски, па затоа на секое прашање ќе иде на ад хоминем. И он и другиот.

Не е дека е глуп или слично, туку не го интересира дневна политика, не следел вести и сега онака со некое општо знаење се обидува да си ја заврши работата.
Нема потреба да пратам политика, ВМРО е у опозиција. Никаква значајна одлука не може да донесе Мицко, а и да пробал да се пазари го поддржувам затоа што овој брод е веќе потонат.

Член од
3 март 2021
Мислења
589
Поени од реакции
1.015
Кој од дпмнеовците тука сака кладба во 100 евра (ама најсериозно со плаќање со сѐ, ако прифати и не плати да биде баниран од тука) дека Мицкоски нема да тепа ни еднаш (со бројки; 1) на избори дури е политичар? :icon_lol:

Па по глуп, тромав и смотан политичар од него не постои.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.487
Поени од реакции
84.950
Кој од дпмнеовците тука сака кладба во 100 евра (ама најсериозно со плаќање со сѐ, ако прифати и не плати да биде баниран од тука) дека Мицкоски нема да тепа ни еднаш (со бројки; 1) на избори дури е политичар? :icon_lol:

Кооперативноста смета дека ќе му биде наградена со мандат и со зачувување на сопствените бизнис интереси.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399

Не ја спомна најбитната политичка доблест, а таа е расипаност како и користење на криминални ствари за да дојде на власт. Со војска се доаѓа на власт ама деца тоа у школо не го учат :)

Член од
3 март 2021
Мислења
589
Поени од реакции
1.015
зачувување на сопствените бизнис интереси.
Тоа може, ама токмаков да биде некогаш нешто и да се прашува во политика - никад.

Не ја спомна најбитната политичка доблест, а таа е расипаност како и користење на криминални ствари за да дојде на власт. Со војска се доаѓа на власт ама деца тоа у школо не го учат :)
Не ми збори у кодови ништо не разбирам. Се кладиш или не?

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.922
Поени од реакции
11.725
Башка лаже дека го качил Водно за 43мин (жими ашимов).

Член од
3 март 2021
Мислења
589
Поени од реакции
1.015
Член од
14 август 2006
Мислења
45.487
Поени од реакции
84.950
Башка лаже дека го качил Водно за 43мин (жими ашимов).
Од полициска до врв?
Можно е.
Ја кога сум се спремал за велигденски маратон сум постигнувал слични времиња.

Kajgana Shop

На врв Bottom