ВМРО - ДПМНЕ - Политичка Партија

• Креатор на темата Креатор на темата Флеш
  • Време на започнување Време на започнување

Добра е листата на пратеници?!

• Да

Гласови: 40 19,0%
  • Не

Гласови: 141 67,1%
  • Така-така (Делумно)

Гласови: 29 13,8%

• Вкупно гласачи
    210
Тебе не ти сметаше што не продаде овој чекичов со се партали, што се вакцинираме у Врање, што си македонец/граѓанин на РСМ и т.н. а бараш да не се оди ад хоминем?
Не ми сметало?
Стварно?
Не сум знаел.

Она што го знам е фактот дека бев во право, кога реков дека вас адхоминем ви е прагот на капацитет.
Се надевам дека само на Кајгана згрешиле од човечки ресурси.

Тебе не ти сметаше што не продаде овој чекичов со се партали, што се вакцинираме у Врање, што си македонец/граѓанин на РСМ и т.н. а бараш да не се оди ад хоминем?
Мешаш баби и жаби, немам ништо против тебе...може да се пцуеме и да се смееме, и можеш да одиш ад хоминем а да тврдиш како други тоа го правеме, знам мудар си до толку.
Правиш споредби а не им ги зимаш вредностите.....аналогија да ти направам, мешаш чврга со убиство.
Автоматски споено мислење:

Не ми дал леб мене никој и не е лошо да се извиниш за лагата.
Ако го сметаш за нешто лично тогаш ок. За мене уште поголема навреда е што ми викаш дека сум за Заев, подобро мајка да ми пцуеш него тоа да ми го пишуваш. Но ок ако си се навредил извини.

Ако го сметаш за нешто лично тогаш ок. За мене уште поголема навреда е што ми викаш дека сум за Заев, подобро мајка да ми пцуеш него тоа да ми го пишуваш. Но ок ако си се навредил извини.
Не е точно со лебот, иначе за 33 сте индиректно јбг....не се радувам што е тоа така.

Значи сфати дека он не може друго да ти каже. Не може ништо друго освен премисата - штом не гласавте за ВМРО, вие сте за Заев, па после да продолжи со лично ниво.

Не знае како да ти одговори на било кое прашање околу партијата, нејзиното минато, не знае да ги објасни потезите на Мицковски, па затоа на секое прашање ќе иде на ад хоминем. И он и другиот.

Не е дека е глуп или слично, туку не го интересира дневна политика, не следел вести и сега онака со некое општо знаење се обидува да си ја заврши работата.

Не ми сметало?
Стварно?
Не сум знаел.

Она што го знам е фактот дека бев во право, кога реков дека вас адхоминем ви е прагот на капацитет.
Се надевам дека само на Кајгана згрешиле од човечки ресурси.
Глеј сега ситуација, едно дете на друго му удара чврга, а овој му враќа со нож у врат.
Сега ти ги осудуваш чвргите....и осудуваш некој што бил у опозиција. Тебе не ти треба аргументи туку ладен туш.

Каснам 2 страни со сликава, ама ако

Прегледај го приврзокот 297772
Си одам, ми се погоди сега немам ептен ништо што да правам...ве оставам, продолжите со поддршка за чекичот.

Значи сфати дека он не може друго да ти каже. Не може ништо друго освен премисата - штом не гласавте за ВМРО, вие сте за Заев, па после да продолжи со лично ниво.

Не знае како да ти одговори на било кое прашање околу партијата, нејзиното минато, не знае да ги објасни потезите на Мицковски, па затоа на секое прашање ќе иде на ад хоминем. И он и другиот.

Не е дека е глуп или слично, туку не го интересира дневна политика, не следел вести и сега онака со некое општо знаење се обидува да си ја заврши работата.
Нема потреба да пратам политика, ВМРО е у опозиција. Никаква значајна одлука не може да донесе Мицко, а и да пробал да се пазари го поддржувам затоа што овој брод е веќе потонат.

Кој од дпмнеовците тука сака кладба во 100 евра (ама најсериозно со плаќање со сѐ, ако прифати и не плати да биде баниран од тука) дека Мицкоски нема да тепа ни еднаш (со бројки; 1) на избори дури е политичар? :icon_lol:

Па по глуп, тромав и смотан политичар од него не постои.

Кој од дпмнеовците тука сака кладба во 100 евра (ама најсериозно со плаќање со сѐ, ако прифати и не плати да биде баниран од тука) дека Мицкоски нема да тепа ни еднаш (со бројки; 1) на избори дури е политичар? :icon_lol:

Кооперативноста смета дека ќе му биде наградена со мандат и со зачувување на сопствените бизнис интереси.

Не ја спомна најбитната политичка доблест, а таа е расипаност како и користење на криминални ствари за да дојде на власт. Со војска се доаѓа на власт ама деца тоа у школо не го учат :)

зачувување на сопствените бизнис интереси.

Тоа може, ама токмаков да биде некогаш нешто и да се прашува во политика - никад.

Не ја спомна најбитната политичка доблест, а таа е расипаност како и користење на криминални ствари за да дојде на власт. Со војска се доаѓа на власт ама деца тоа у школо не го учат :)

Не ми збори у кодови ништо не разбирам. Се кладиш или не?

Башка лаже дека го качил Водно за 43мин (жими ашимов).

Башка лаже дека го качил Водно за 43мин (жими ашимов).
Од полициска до врв?
Можно е.
Ја кога сум се спремал за велигденски маратон сум постигнувал слични времиња.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom