Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Обиди се со Магнезиум ,Омега 3 масни киселини и витамините Б, Д и Ц. Конзумирај храна која содржи поголема количина на железо. Не е лошо да си направиш и крвна слика, да провериш дали ти е намалено железото.
Со магнезиум и Ц се отрув, ок ми е крвната слика, замисли пред короната имав проблем со железото, а после неа железото ми стана ок. Ама добро тоа ваљда поради витаминската терапија. Се ми е во ред, направив милиони испитувања. Многу последици ми остави. Многу чести главоболки, мигрена ми рекоа како последица сум добила, главоболките се неподносливи, морам да повраќам да ми се смири малце, а секој трет ден ги имам, косата ми е ко порано што ми беше еден прамен, многу ми испопаѓа и ова со мирисот и вкусот што е неподносливо. Многу брзо се заморувам и со енергијата сум на нула.

Замислете лани за време на ифтарското самоволие да беше британскиот сој.
Автоматски споено мислење:

Нано-црви ставале во маските.
- ова ново ми е, до сега не го имав слушнато

Ne si vo tek so crvcinjata ova e vekje staro. Demek imalo crvi a toa da ti bile samo mali tekstilni vlakna koi mozele da se vidat samo pod mikroskop. Mrdale pri promena toplo ladno. Ima i poseben zbor za niv: Morgellons

Koga vidov deka ima lugje koi seriozno ova go sirat ja izgubiv doverbata kon covectvoto.

Со магнезиум и Ц се отрув, ок ми е крвната слика, замисли пред короната имав проблем со железото, а после неа железото ми стана ок. Ама добро тоа ваљда поради витаминската терапија. Се ми е во ред, направив милиони испитувања. Многу последици ми остави. Многу чести главоболки, мигрена ми рекоа како последица сум добила, главоболките се неподносливи, морам да повраќам да ми се смири малце, а секој трет ден ги имам, косата ми е ко порано што ми беше еден прамен, многу ми испопаѓа и ова со мирисот и вкусот што е неподносливо. Многу брзо се заморувам и со енергијата сум на нула.

Косата негувај ја со рицинусово масло, верувам дека во некоја мера ќе го запре опаѓањето.

Косата негувај ја со рицинусово масло, верувам дека во некоја мера ќе го запре опаѓањето.
Знаеш дека се имам пробано? Од тоа, од шампони со лук, од не знам црни маски, од жолчки од јајца, од пиво, од ореово масло, од кокосово масло, кератин... Ништо, џабе. :(

Знаеш дека се имам пробано? Од тоа, од шампони со лук, од не знам црни маски, од жолчки од јајца, од пиво, од ореово масло, од кокосово масло, кератин... Ништо, џабе. :(
На нервна база ти е.

Се вакцинирав и не направив ниту селфи, ниту објавив на Facebook. Почнувам да се сомневам дека нешто не е во ред со мојот чип.
Ама затоа се пофали на форумов.
Си делува чипот. :icon_lol:

Ама затоа се пофали на форумов.
Си делува чипот. :icon_lol:
Како не бе, да беше за фалење, ќе објавев на мрежата наменета за тоа, а не на форум :)

Не знам можеби е хормонален дисбаланс. Инаку опаѓањето на косата може и да е од проблеми со тироидната жлезда. А како што е општо познато тоа се случува од преголем стрес со што се нарушува работата на тироидната жлезда. Не е лошо да ја провериш и тироидната жлезда и да провериш хормонален статус.

A da i nenormalno kosa mi pagja. I mene.
Кај доста луѓе се случува ова, барем 3 жени што ги знам по прележување имаат масовно опаѓање на коса. Среќа што јас немав коса и претходно, па не ме погоди :)

Шала на страна, земи си Парусан шампон и тоник. Да не звучи како реклама, ама ги имаш и на Кајгана шоп :)

Кај доста луѓе се случува ова, барем 3 жени што ги знам по прележување имаат масовно опаѓање на коса. Среќа што јас немав коса и претходно, па не ме погоди :)

Шала на страна, земи си Парусан шампон и тоник. Да не звучи како реклама, ама ги имаш и на Кајгана шоп :)
Ако сигурно помага ќе си земам. Има позитивни искуства од него некој/а?
Масовно паѓање, по цели прамени во рака ми остануваат.....
Не знам можеби е хормонален дисбаланс. Инаку опаѓањето на косата може и да е од проблеми со тироидната жлезда. А како што е општо познато тоа се случува од преголем стрес со што се нарушува работата на тироидната жлезда. Не е лошо да ја провериш и тироидната жлезда и да провериш хормонален статус.
И тироидната ја проверив, ок сум и со неа.

Ако може да го погледнете ова од Thierry Baudet ( Главен кандидат за Премиер на Холандија), али нормално дека изгуби од Mark Rutte пошто е близок човек со Klaus Schwab.
Погледнете го пред да го цензурираат :

Ако сигурно помага ќе си земам. Има позитивни искуства од него некој/а?
Масовно паѓање, по цели прамени во рака ми остануваат.....
Да, иако, по се тоа што имам читано, очекувано е многу наскоро да се врати се во нормала дури и без никакви помошни препарати. Секако, со соодветен шампон и лосион очекувано е да се забрза процесот на закрепнување.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom