Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

• Креатор на темата Креатор на темата ASimov
  • Време на започнување Време на започнување
#include <iostream> using namespace std; int main() { int niza[30][30],n,m,i,j,b; cout<<"vnesi n"<<endl; cin>>n; cout<<"vnesi m"<<endl; cin>>m; for(i=0;i<n;i++) { for(j=0;j<m;j++) cin>>niza[j]; } cout<<endl; } for(i=0;i<n;i++){ b=niza; if(niza%2==0) cout<<b; } return 0;
Автоматски споено мислење:

#include <iostream> using namespace std; int main() { int niza[30][30],n,m,i,j,b; cout<<"vnesi n"<<endl; cin>>n; cout<<"vnesi m"<<endl; cin>>m; for(i=0;i<n;i++) { for(j=0;j<m;j++) cin>>niza[j]; } cout<<endl; } for(i=0;i<n;i++){ b=niza; if(niza%2==0) cout<<b; } return 0;

Случајно некој да не ги има задачите структурно од јануарска испитна сесија?

Kolegi dali za prolazna ocena OOP , pokraj toa sto se napisani site raboti treba da se kompajlira programata i da pominat site test primeri za samo edna prolazna 6?

Kolegi dali za prolazna ocena OOP , pokraj toa sto se napisani site raboti treba da se kompajlira programata i da pominat site test primeri za samo edna prolazna 6?
Има за секој конструктор, метод шо ќе га напишеш посебно поени, ќе ти пишува за кое колку има и ако ти се точно напишани добиваш ги поените за тај конструктор/метод. Немора да помине тест примери, бар на мене не ми помина и положи.

Здраво дечки, сега кај и да е ќе треба да имам доиспрашување по Бизнис статистика како последно пред положување на предметот. Дали некој од вас има искуство со доиспрашување кај проф. Методија ( а и кај било кој друг проф. по тој предмет ), да знам дали испрашува само за 2риот колоквиум или и за првиот ? ( претходно сме немале вакво доиспрашување )

Здраво дечки, дали професорот Методија додава поени на увид?
Да сподели некој искуство од увид

Знае некој или има ли некаква база за какви прашања се паѓаат К1 теорија?

Некој што има положено АПС и е спремен, замолувам ако можи да ми пиши?

Sto isprasuvaat statistika za potvrduvanje na ocena? :)

АПС треба Java на испит или може и во C?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom