Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Gari68 slučajno stisnuto bilo lajk smajli pa smo prepravili :D .Ajde da probam i da odgovorim
Koliko vidim to je iz meseca maj-a ,noviji server tj. portal/c.
Pitanje je koliko ima korisnika čovek je možda tek počeo treba mu dati vremena...tj ako ima koji mac tesko se nadje ili treba vremenski vise...
Nisam se susretao s tim portal-om jedino ako nije imao drugi ip ili DNS?

Gari68 slučajno stisnuto bilo lajk smajli pa smo prepravili :D .Ajde da probam i da odgovorim
Koliko vidim to je iz meseca maj-a ,noviji server tj. portal/c.
Pitanje je koliko ima korisnika čovek je možda tek počeo treba mu dati vremena...tj ako ima koji mac tesko se nadje ili treba vremenski vise...
Nisam se susretao s tim portal-om jedino ako nije imao drugi ip ili DNS?
Skenirao sam IP rang pa sam naletio na 4 stalkera ali nisam mogao da ubodem mac adresu.

To se zove društveno bez koristan rad.Tako bi ja to nazvao. Toliko saata uložiti za kanale koje ima i u drugim listama.

300 sati,a lista kosta 40 kn mjesecno,da si tih 300 sati radio 25 godina bi ima placenu listu.
Tako je.. Nije ti zajebancija.. Ja nežicam skenere i nežicam liste.. Eventualno imam neke dogovore s ljudima.. Lako je samo vikat daj daj..
Автоматски споено мислење:

Imam ja i sad za platit

To se zove društveno bez koristan rad.Tako bi ja to nazvao. Toliko saata uložiti za kanale koje ima i u drugim listama.
A kako si ti došao do znanja za bilo koju listu imati??? Daj daj ili si sve skužio za pola sata?

Последно уредено:
Iz dosade... pa jel ti misliš da je svima lako da sklopi skripta ili da pronađi ću jebeni rupu... Svi se prave pametni a mnogi sve dobijaju na tacni, treba malo nešto i da se nauči kako i šta i gde, nije to baš penzionera zabava i zanimacija... Više je prepaslo u rat sa ovima što to javno objavljuju nego što vodimo rat sa serverima i njihovim gazdama koji su naravno prisutni na svim forumima ovog tipa. I naravno uterate nam sa Vašim objavama. Zašto ljudi jednostavno to ne čuvaju i ćute i uživaju dok gledaju, iskreno gledam sa tri servera u zavisnosti po tome šta pratim i meni je super, ali eto pametnjakovića uvek ima da nam unište zadovoljstvo gledanja.

U početku mi je trebalo dosta pomoći oko svega da shvatim, ali sad i sam umem da ispravim dodam i pre pravim šta treba, i uživao sam što me nije bilo po forumima jer nema svrhe više voditi ratove ovde, ali kad vidim koliko moram iznova i iznova da lupam glavu e pa onda jbg nije uredu. Zato jebeno ćutite i uživajte ako ste šta dobili i imate, ovde već godinama isto, meni to malo ide na živce, eto iskreno jedino nisam skontao kako bitka sad radi i kako da je imam, ali nadam se da ću i to otkriti od domaćih mislim da ima uvek dobri zaštitu ali ne i stabilnost kao i svi naši serveri, mada čast izuzecima ima ih, a sve ostalo jbg trudim se jbg.
Pa uzivaj i dalje,nemoj posecivati temu i voditi ratove.Ah da,nisi nikad pobedio u ratu zato ti ne vidis svrhu. ;) ;) ;)

Treba mi z1 live od 20:05 sati, znaci za 15 minuta, molim vas ako ima ko. EDIT: Našao sam.

Последно уредено:
Ali ja se nisam toliko zamarao ,kao što ti navodiš sa tim provaljivanjem.Od toliko hiljada servera gubit vreme na jedan i još ga skenirati 25 dana ,mislim stvarno......za 24 saata ako nema ništa u mreži prelazim na drugi.E sad znanje se ne sakuplja za dva dana ,dva meseca ,300 saata, tu treba više vremena.

Ahh da samo i ovo još da dodam i priznam nekada je bilo daj daj ,imaš li....Inter, Rapca I naravno zahvalan sam na to ali treba imati obraza i osjećaja pa zagrijati stolicu i potrudit se sam nešto uloviti ,pronaći naučiti.Ako sam nekog izostavio izvinjavam se.

Последно уредено:
Pa uzivaj i dalje,nemoj posecivati temu i voditi ratove.Ah da,nisi nikad pobedio u ratu zato ti ne vidis svrhu. ;) ;) ;)
Ja sam svoje bitke izvojevao, ali kako da se borim sa svim kad i dalje gledam preko ovoga tv i šta kad stane moram da se uključim, jer i ovo je otišlo sve predaleko, staće kao i mnogo toga što je stalo, žao mi je što se samo sve širi kao kuga i nema kraja. I jbg

Prvo globalno zatopljenje zatim covid i evo sad i najstrasnije - iptv...mislim da se blizi kraj sveta...:place:
PS jel se gleda?
telehetz.dvrdns.org:12345

Ако може листа со балкански канали, важно ми е да ја има спорт клуб за да ја гледам Македонија - Словенија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom