Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
BREAKING: Castillejo is towards the farewell and Milan are looking for more attacking right wings than Saelemaekers. The players monitored are those who are able to increase the amount of goals and assists
1f440.png
(via Antonio Vitiello)

Де Пол И Берарди да се земат со некоја формула играч плус пари и Белоти ако стварно не продолжил договор да се земе за околу 20 милиони многу многу поопасни ќе сме од лани. И медицинските прегледи за Жиру се закажани за оваа недела. Ибра-Белоти-Жиру како опции сме одлично покриени.

Ако го земат Жиру а Белоти им го остават на Рома нека одат нек се ебат...Ибра поише од 15 утакмици нема да изигра, Жиру неможе да игра 90 минути 40 утакмици.

Кога нејќат да трошат за Влахович, Белоти мора да се земе.

Од Белоти и ДеПол многу брзо до невиден талент од втората Француска лига.

Најдобар играч во Втора француска лига беше. Го земаме за ефтина сума. И крило и шпиц може да покрие така да не знам што е проблемот со ваков трансфер да се напраи.

Најдобар играч во Втора француска лига беше. Го земаме за ефтина сума. И крило и шпиц може да покрие така да не знам што е проблемот со ваков трансфер да се напраи.
Ambicijata e problem sto vsusnost sakame...

Мора да се земе поискусен во лигата за десно крило што ќе носи 20+ голови и асистенции , ама и вакви за мала сума не смеат да се пропуштат.

Иличич, Гомез трампа со Кастиљехо и Жиру исто треба да се искористат за поголема клупа, но да не се планирани и како главни заислувања.

Бреша ќе ја намали цената за Тонали им останува откупот на Томори да го договорат.

Амбиција е редовно учество во ЛШ 2 3 сезони пред да се иде на нешто поголемо.
Zar verues u toa so ovie gazdi I Gazidis?? Mackanje oci neka go sredat klubot uste godinava I da go kupi nekoj bogat. So ovie samo ke se lazeme deka ke bideme Milan od erata na Berluskoni

Zar verues u toa so ovie gazdi I Gazidis?? Mackanje oci neka go sredat klubot uste godinava I da go kupi nekoj bogat. So ovie samo ke se lazeme deka ke bideme Milan od erata na Berluskoni
Не. И самиот Малдини изјави дека ова не е ерата на Берлускони. Нема зашто да не им верувам. И на нив им се исплати да го кренат клубот и да го продадат поскапо. Благодарејќи на нив Милан не е банкнотирам. Така да не знам што ветиле а не исполниле па да не им се верува.

после некојо време ке видиме работата на Газидис Малдини и другите , кога сите екипи се во тотален минус , ние со Арсенал , барам според некој медиуми сме во најповолна ситуација , добро работат , кога Реал и Барца не се во можност да купат , што да се зборува за нас

Кој очекува Милан да купува како во времето на Берлускони (нормално, не последните години), нека бара друг фан клуб. :)

Муабетите, Петко не бил за Милан, зарем ќе купуваат некој млад Станко за кој никој не чул, заборавете ги, надевајте се само да успее некој од тие трансфери.

А ако им е целта да го продадат на некој богаташ за година-две, па и затоа нема никаков проблем. Ќе издржиме уште две години, а тие нека го направат клубот интересен за купување. Само што некако не изгледа дека банкарите немаат мир од заинтересираните. Од Берлускони до сега видовме еден смешен лик од Кина, кој сакаше да го земе клубот без пари, сега се јавува еден матен лик од Источна Европа. Кинезите бараат да го продадат Интер, има заинтересираност како за старо Југо 55, а не шампион на Италија.

Само еден озбилен лик медиумите поврзуваат со Милан, тој богатиот Французин, но од таму имаше неколку пати деманти.

Затоа намалете си ги очекувањата, за да не се разочарате многу.

Барем да помогнат банкарите да не пропадне клубот. :)

Абе кур свиткавме ние со Галијани и Берлускони од 2009 па до 2017 па сега ќе ми треба некој ко нив да троши неплански и тотално нерационално да го води клубот.

Респект за тоа што го донесоа клубот до гигант ама променета е играта сега, си треба домаќинска работа, а се додека е Паоло Малдини тука - јас имам доверба во проектот.

Абе кур свиткавме ние со Галијани и Берлускони од 2009 па до 2017 па сега ќе ми треба некој ко нив да троши неплански и тотално нерационално да го води клубот.

Ма од 2005/6 некаде требаше да се смени начинот на функционирање. Не дека се тие виновни за се, но не се прилагодија на промените што доаѓаа.

Ма од 2005/6 некаде требаше да се смени начинот на функционирање. Не дека се тие виновни за се, но не се прилагодија на промените што доаѓаа.
Точно ама од 2009 натака почна слободниот пад и печатот беше удрен со срамната продажба на Ибра и Силва.

Доколку Елиот успее клубот да го напраи без финансиски загуби, со свој стадион јас сериозно не гледам што би можел повеќе да побарам од нив.
Нормално после ова ќе си дојдат посериозните инвеститори, никој не сака да се замара со бунар од клуб, каде само ставаш пари секоја година и губиш вртоглави суми.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom