UEFA Europa League

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Шпанците се махери за ова натпреварување, поготово Емери.

Иначе Манчестер Јунајтед во последниве 5-6 сезони (2015/16 до 2020/21) од трансфери (in and out) е 607.73 МИЛИОН ЕВРА!

Во овие 6 сезони, само една екипа во цел свет има повеќе потрошено - Манчестер Сити, екипа која нема потреба да објаснуваме колку титули има во овие 6 години

Јунајтед имаат освоено 1 ФА куп, 1 лига куп, 1 комјунити шилд и една ЛЕ до сега.

Најголем успех во ЛШ им е едно 1/4 финале, имаат едно 1/8 финале и и две отпаѓања од групна фаза (плус едно отпаѓање во 1/8 финале во ЛЕ)

За споредба, ако во овие шест сезони Јунајтед е -607.73 милион евра, Виљареал за истиот период има направено приход(!) од 2.66 милион евра

....глејзерс аут? :D
Добро се поминати со протестите богами, на оваа фрлена пара да ги имаш овие резултати....

Без разлика како ќе заврши мечов и без разлика кого ќе купат Јунајтед ова лето.....најголемо засилување им е заминувањето на Вудвард :D

Со фаци ко Ибра и Фалкао што топ се снаоѓаат у поодминати години, нешто ми вели Бензема за пар години во Јунајтед ќе заврши :D

Него..што кур е преносов бе? Пола саат го гледаме судијата, зошто не дадат да видиме што гледаат? Линии ова она..

Ти ебам варот, чист гол паѓа, чекаш 5 минути блееш у монитор сите седат во судија гледаат, ова ли е иднината на фудбалот? Даваш гол, и седиш, чекаш со скрстени раце, не знаеш, можда 10 минути пред акцијата некој у офсајд бил не знаеш, нема зашто да се радуваш, чекај си

Не ми е јасно што бара Рашфорд уште на терен.

Ау колку се изгубени Виљареал у второ

Ау колку се изгубени Виљареал у второ

Тоа е тактиката на Емери, и со Арсенал беа такви, само што овие нашите не искористија. Се мислам дека Јунајтед нема да си го дозволат тоа.

Судијава нема врска. Милион грешни одлуки.

Чист црвен, ќе му летнеше ногата на Шо по втор пат.

Рашфорд сам им ја ебе цела игра на Јунајтед...треба да имаш талент за тоа :cuc:

Шо ве вртам, мене ми е интересно и напето финалево, можам да замислам у сабота што ќе биде :cenzura:

Ај да видиме дали ќе имаат кондиција Виљареал за 30 минути да се држат

Поради криминалното издание на Рашфорд никој не примети дека и Бруно е во игра 90мин.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom