UEFA EURO 2020 - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Neka e srekjen Real em ke odmorat em ni krivi ni dolzi ako se posramat.

Саутгејт уште не си го знае тимот. Ќе објавел поширок состав денес, па следна недела ќе го скрати :ROFLMAO:

Сега го гледам составот на Австрија, имаат солиден состав, скоро сите играчи играат во топ 5 лиги, најповеќе во Бундеслигата. Имаат добри поединци, ќе ги издвојам Сабитзер, Шлагер и оној капитенот во Унион Берлин, Тримел, овие мене ми оставија добар впечаток сезонава која измина, другите не ги коментирам оти ги немам гледано многу оваа сезона :)
Ќе биди тешко со овие, дебитанти сме на големо натпреварување, не верувам да направиме некое големо изненадување и да поминиме група ама можиме барем до трето место да се докопаме, Украина не се нешто вау репрезентација.

Доби ли некој код за карти, или барем знаете некој дека добил код?

Почитувани,

Ви го праќаме кодот за купување на две карти за натпреварот Македонија – Холандија, благодариме за Вашата подршка на Македонската репрезентација на историскиот настап на ЕУРО!!!

:oeoeoe::oeoeoe::ајнапиво::oleee::oleee:

[emoji56][emoji56][emoji56][emoji56][emoji56][emoji3060][emoji3060][emoji3060][emoji3060][emoji3060][emoji3060]

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Почитувани,

Ви го праќаме кодот за купување на две карти за натпреварот Македонија – Холандија, благодариме за Вашата подршка на Македонската репрезентација на историскиот настап на ЕУРО!!!

:oeoeoe::oeoeoe::ајнапиво::oleee::oleee:

[emoji56][emoji56][emoji56][emoji56][emoji56][emoji3060][emoji3060][emoji3060][emoji3060][emoji3060][emoji3060]

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Браво, чекаме слики оттаму овде да ни пуштиш. На кој датум пушти барање?

Доби ли некој код за карти, или барем знаете некој дека добил код?
10 души што ги знам пуштивме одма истиот ден, никој не доби досега ...

Кај тргнал Саутгејт без "стариот лисец " Варди ?

Браво, чекаме слики оттаму овде да ни пуштиш. На кој датум пушти барање?

10 души што ги знам пуштивме одма истиот ден, никој не доби досега ...
22 Мај.

Туку Саул поради повреда не е повикан или?
Или неповикувањето на Начо те трогна многу? :D
Саул е оправдано изоставен од составот,ќе пишев некни дека ќе бидам изненадена ако добие повик после толку лоша сезона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom