И никој нема да се пофали од септемвриAj dobro utro decki... UKAZ 69!!!
И никој нема да се пофали од септемвриAj dobro utro decki... UKAZ 69!!!
Zlatnata rakickaСреда фатила да потпишува...
5 дена после многуте потпишани!Прегледај го приврзокот 296203
Ти честитам!
- Вашето удостоверение е изпратено в консулска служба Скопие-Македонија. При получаване на удостоверението следва да зајавите адрес за регистрација в Република Б'лгарија, както и да представите 2 бр. актуални снимки паспортен формат.
Што треба сега да се прави, да се чека, ќе се јават, ќе пишат или како оди тоа?
Koj da ti se jave od ambasadata li ?
- Вашето удостоверение е изпратено в консулска служба Скопие-Македонија. При получаване на удостоверението следва да зајавите адрес за регистрација в Република Б'лгарија, както и да представите 2 бр. актуални снимки паспортен формат.
Што треба сега да се прави, да се чека, ќе се јават, ќе пишат или како оди тоа?
Ти честитам!
пасошот при рака, ливче и пенкало, само види си број на преписка и број на указ ќе те прашаат, објасни им дека во статусот не ти ги пишува.
телефонот доле се наплатува мислам 60мкд/мин
Ми ги пишува , си ги знам кои се бр на преписка и бр на указ.Koj da ti se jave od ambasadata li ?ti treba da se javis vo ambasada i da ti rezervirat termin da odes da si podignes ukaz , i pravo adresa da prijavis i posle cekas
Cestitkiiiii se najubavoo ista data snee lelel uste nema kajmeneДенес указ кај мене и женами.
Интервју 07-01-2019.
Положително 23-05-2020.
Јас со документ од дедо војна книшка и потврда од клуб .жената преку брат плус изводи потекло од дедо Егејска Македонија и потврда од клуб.
Поздрав до сите да си дочекате.
Ajde ajde Vtornik e denesCestitkiiiii se najubavoo ista data snee lelel uste nema kajmene
Daj bozeЌе со дочекаш или во 70ка или 72ка!
ајде со тебе сме![]()
3 dena ke slavam zimam odmor 5 dena ... 3 dena pepel napraen a 2 dena glikozaZa barsa ke treba covek so defibrilator do nego celo vreme .. stresnoooo ama ke bidee