Поздрав, може ли неко помоћи око адресе мака за ове портале хвала унапред на одговору!
или неки сличан портал.
или неки сличан портал.
Imas PmПоздрав, може ли неко помоћи око адресе мака за ове портале хвала унапред на одговору!
или неки сличан портал.
Imas PMPozdrav svima, ima li neko MAC za dole navedene? Mislim da je to sve ista lista...
Meni se kanali ucitaju, ali ni jedan ne otvara, kaze loading, pa onda loading FAILED....
Normalno kad gazda gleda...ili ima geoblok...Pozdrav svima, ima li neko MAC za dole navedene? Mislim da je to sve ista lista...
Meni se kanali ucitaju, ali ni jedan ne otvara, kaze loading, pa onda loading FAILED....
Rade ako su iskenirane za podrucja sa kojeg se gleda...mislim da je geoblok mada ima listi koje rade ali su bey geobloka ali sve ih je manje.
Pa ko placa taj i pije,dok gazda gleda onda ti ne mozes,treba da vam je jasnoneke rade pa nakon par kanal sto promjenim lista stane,zasto.
Сопственикот се утепал од ставање не една туку повеќе заштити.pa probao,promjenim jedan,dva programa i poslije ne otvara nista i nestane s liste pola programa i nestane epg,ne razumijem.
Ako misliš na ove koji se javno objavljuju, zaboravi !Pozdrav ima li netko nordvpn account?