Toa e tezok grev sinko. Zaboravi go. Odi nadvor i napravi nekoe dobro. Daj mu 100 den na cigance, kupi mu jadenje i sl.Ја отворив оваа тема за за да ги прашам дамите. Дали за време на сексуалната предигра ве возбудува да му ги лижете и шмукате јајцата на партнерот?
Koja si znaj, si znaj .Јас обожувам да му плукнам на јајца пред да почнам со лижење, не бива на суво.
Бива.Јас обожувам да му плукнам на јајца пред да почнам со лижење, не бива на суво.
Ок бе и на суво, шо знам јас, немам муда.Претпоставувам дека се мисли на лапање/шмукање мадиња. Лижење нема драж освен ако не станува збор за некаков фетиш на посуптилно ниво, освен ако креаторот на темата е малку срамежлив што е сосема ок.
И секако, многу мали се шансите жена да ужива во актот, обично го прават ради ,,услуга" т.е. да им го истераат фетишот на мажот.
Автоматски споено мислење:
Бива.
I zavidlivosta e grev sinko.Koja si znaj, si znaj .
Ocigledno ne uziva so tvoite jajca. Vo slucajot @Луси e srekjna, a ti si ljubomoren na libeto i nejzino.И секако, многу мали се шансите жена да ужива во актот, обично го прават ради ,,услуга" т.е. да им го истераат фетишот на мажот.
Автоматски споено мислење:
Бива.
Овие тројца ќе ти објаснат најдобро:Ја отворив оваа тема за за да ги прашам дамите. Дали за време на сексуалната предигра ве возбудува да му ги лижете и шмукате јајцата на партнерот?
Фала многу, ама јас барам мислење од жени, а не од мажи, а што се однесува за хомосексуалците сигурно има повеќе теми за нив на форумов. Значи не ме интересира машко мислење ме интересира женското мислење.
Само тазе бричениФала многу, ама јас барам мислење од жени, а не од мажи, а што се однесува за хомосексуалците сигурно има повеќе теми за нив на форумов. Значи не ме интересира машко мислење ме интересира женското мислење.
Продолжи да раскажуваш те молам...Јас обожувам да му плукнам на јајца пред да почнам со лижење, не бива на суво.
Таман работа не ја отфрлив Луси, напротив и стиснав лајк на нејзиното искуство и она баш убаво си кажа и секое женско мислење го прифаќам за добронамерно и прифатливо, додека пак машките мислења ги сметам за зезања само и не ги прифаќам за сериозни.Pa za zal ti ja otfrli @Луси kako stara krpa, a taa ti se ponudi najsrdeno da ti pomogne so soveti. A druga kako nea jok tuka. Sega ti preostanuvaat samo onie trojca gore.