Белорусија

D

Deleted member 12196

Гостин
На човек што има ропски менталитет не можиш да му ги отвориш очите..

Јане Сандански рекол: „Робот се бори за слобода, слободниот за совршенство“....Ох, Јане за кого си се борел бе, твоите следбеници се радуваат на робовладетелски општества, не му одговара слободно, туку ликуваат на робовладетелско феудални општества, какво што има во Белорусија... За кого си го давал животот бе, за ропски менталитет, за штапски пацови, на кои партијата ќе му дади работиче од 15000, ќе си залепи некоја плакета, и ќе го обожава ликот и делото на Лукашенко и компанија..И после не не бивало за држава. Па кај ќе не бидува бе... Поданици и робови....
Одамна знам дека сте штапски пацови на кои партијата им дала работиче од 15000, ќе си залепите некоја плакета и ќе си водите туѓо гајле наместо да мислите за своето.

Vartolu

makoto 誠 chu 忠義
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.370
Поени од реакции
6.057
Одамна знам дека сте штапски пацови на кои партијата им дала работиче од 15000, ќе си залепите некоја плакета и ќе си водите туѓо гајле наместо да мислите за своето.
Абе од кај никнувате вакви мекотелци бе..Get a life бе човече, оди малце живеј го животот, ама очигледно е дека единственото нешто што го правиш е да кисниш по форуми и да си ги браниш Лукашенковци и тие слични на нив.. Олабај малку, небитен си...

D

Deleted member 12196

Гостин
Абе од кај никнувате вакви мекотелци бе..Get a life бе човече, оди малце живеј го животот, ама очигледно е дека единственото нешто што го правиш е да кисниш по форуми и да си ги браниш Лукашенковци и тие слични на нив.. Олабај малку, небитен си...
Одамна си ми качен на таквото. Дај симни се. Овде си се залепил за нашиот Лукашенко, а таму те загрижува другиот. Одјеби!

Vartolu

makoto 誠 chu 忠義
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.370
Поени од реакции
6.057
Одамна си ми качен на таквото. Дај симни се. Овде си се залепил за нашиот Лукашенко, а таму те загрижува другиот. Одјеби!
Оди провери си ја жената на што е качена, бидејќи тебе не ти работи...Импотентен си како љубениот ти Лукашенко..

D

Deleted member 12196

Гостин
Оди провери си ја жената на што е качена, бидејќи тебе не ти работи...Импотентен си како љубениот ти Лукашенко..
Не биди толку нервозен. Избори се ближат. Кај и да е, ќе залепиш некое плакатче, ќе капне некое денарче. Купи си лубриканти, не мора да чекаш во штаб да ти делат.

Vartolu

makoto 誠 chu 忠義
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.370
Поени од реакции
6.057
Не биди толку нервозен. Избори се ближат. Кај и да е, ќе залепиш некое плакатче, ќе капне некое денарче. Купи си лубриканти, не мора да чекаш во штаб да ти делат.
Нервозен? Ти брат треба да намалиш со трамадолите... Паранои те маваат....Јас ако дојдам до дереџе да чекам од партија вработување како тебе и другарчињата твои, побрзо ќе земам јаже и ќе се решам истиот момент...

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.541
Поени од реакции
24.369
Јас ако дојдам до дереџе да чекам од партија вработување како тебе и другарчињата твои, побрзо ќе земам јаже и ќе се решам истиот момент...
Da pogodam od prva. Programer si nesto, od doma rabotis za stranska firma i parite ne si gi znaes. A da, i vatren navijac vo slobodno vreme. Blisku sum?

D

Deleted member 12196

Гостин
Нервозен? Ти брат треба да намалиш со трамадолите... Паранои те маваат....Јас ако дојдам до дереџе да чекам од партија вработување како тебе и другарчињата твои, побрзо ќе земам јаже и ќе се решам истиот момент...
Јажето веднаш употреби го. Ама и него го чекаш од твојот лидер. Јаже нека е, само гага да е.
Не сум ти виновен јас што се прекина куртонијадата. Мислеше дека вечно ќе фрлаш куртони и бесплатни лубриканти ќе добиваш. Епа нема. Ќе си купиш или на суво ќе те рендаат.

Vartolu

makoto 誠 chu 忠義
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.370
Поени од реакции
6.057
Da pogodam od prva. Programer si nesto, od doma rabotis za stranska firma i parite ne si gi znaes. A da, i vatren navijac vo slobodno vreme. Blisku sum?
За две работи си блиску, за две не си. Програмер не сум,и не работам од дома, постојано сум во движење, и ми е најбитно што со свои раце и мозок си ваѓам пари, ниту во еден момент од мојот живот не сум се довел во ситуација да молам партија за ништо, а и си имам дадено беса дека нема ни да молам. Слободно време ретко кога имам, за разлика од неколкумина тука,на кои форумов му е единствен некаков си контакт со социјалниот живот :)

Opnal profilna od partizan taa sfinjata 200 kg so e srboman4e
Сељак, оди описмени се, па после обраќај ми се ... Заостанат ти е мозокот на 12 години уште со 4-ки пишуваш...
Јажето веднаш употреби го. Ама и него го чекаш од твојот лидер. Јаже нека е, само гага да е.
Не сум ти виновен јас што се прекина куртонијадата. Мислеше дека вечно ќе фрлаш куртони и бесплатни лубриканти ќе добиваш. Епа нема. Ќе си купиш или на суво ќе те рендаат.
Не не, јаже едино можам да употребам за една работа ама ако ја кажам ќе ме банираат, така да ќе си поќутам.

Ете, ти си се потпишал гребач, а ми спомнуваш тука лубриканти. Епа оди греби му се на стопанот твој можи ќе ти фрли коска, ако имаш повеќе среќа и сланина малку ќе добиеш, а не само за другите работи да те користи..Мораш да се научиш да ја користиш и зборот за постигнување на целите, а не само задникот...Верувај, подобро е за тебе тоа..Ете ти бесплатен совет...Или оддамна те немаат изрендано, па глумиш тука параноично пи*енце...

Kajgana Shop

На врв Bottom