Најдоброто сценарио за другарот Јосиф и неговите слободарско-демократорски советници и сојузници, е на сите три фронта - Сирија, Белорусија, Русија - да удрат истовремено.Тргнати се они по мечката, не верувам дека со Батко ќе се бафтаат засега! Кога ќе го попијат во Русија, може ќе му се вратат пак на овој.
Човече, веднаш промени си го овај твој самонаречен `трол`пристап кој веројатно твојот мал мозок перцепира дека е смешен, а всушност, боли..Толку боли, што ми иди да си уплатам 3 дена СПА и да лежам во џакузи, да го заборавам фактот дека на планетава постои толку тап мозок што можи ова да му е интересно.Каде замина Кико, пак ти секна лубрикантот?
добро париче ти оставаат значи, и на спа да одиш да лежиш у џакузи дуриЧовече, веднаш промени си го овај твој самонаречен `трол`пристап кој веројатно твојот мал мозок перцепира дека е смешен, а всушност, боли..Толку боли, што ми иди да си уплатам 3 дена СПА и да лежам во џакузи, да го заборавам фактот дека на планетава постои толку тап мозок што можи ова да му е интересно.
Бедо, не ме ставај во уста, ти реков, не знам што имаш ставано во неа.... Небитен си....
Шабане, има нешто што се вика работа. Стануваш на сабајле, си одиш на работа, си земаш плата, и можиш да си дозволиш што сакаш во животот. Мојот живот за разлика од твојот не се состои само од висење пред компјутер и глумење паметњакович. Вие, љубителите на Лукашенко и таквиот стил на уредување сте научени само од коленичење пред партија, и молзење на државна цицка. Бидејќи не сте способни за друго...добро париче ти оставаат значи, и на спа да одиш да лежиш у џакузи дури
така значи, не сум знаел дека се идело на работа, фала што ми ја откри тајната на универзумот. Сигурно ти сабајле на работа беше, како иде иначе револуцијава, го гледам Лукашенко уште е претседател?Шабане, има нешто што се вика работа. Стануваш на сабајле, си одиш на работа, си земаш плата, и можиш да си дозволиш што сакаш во животот. Мојот живот за разлика од твојот не се состои само од висење пред компјутер и глумење паметњакович. Вие, љубителите на Лукашенко и таквиот стил на уредување сте научени само од коленичење пред партија, и молзење на државна цицка. Бидејќи не сте способни за друго...
Нормално дека е претседател кога го угнетува сопствениот народ, затвара медиуми, на бизнисмени им влегува со специјалци среде ноќ, и кога испоапси се што не мисли како него. Ама на се му иди крајот, така да ќе му дојди и него..Само имаш повеќе краеви, како ќе заврши тој, ќе видиме....така значи, не сум знаел дека се идело на работа, фала што ми ја откри тајната на универзумот. Сигурно ти сабајле на работа беше, како иде иначе револуцијава, го гледам Лукашенко уште е претседател?
Се разбира дека еден ден ќе му дојде крајот. За некои 20-30 години. Не ќе живее вечно.Нормално дека е претседател кога го угнетува сопствениот народ, затвара медиуми, на бизнисмени им влегува со специјалци среде ноќ, и кога испоапси се што не мисли како него. Ама на се му иди крајот, така да ќе му дојди и него..Само имаш повеќе краеви, како ќе заврши тој, ќе видиме....
На човек што има ропски менталитет не можиш да му ги отвориш очите..Се разбира дека еден ден ќе му дојде крајот. За некои 20-30 години. Не ќе живее вечно.