Ио веќе има преживеано еден таков меч во 98-ма. Точно 0% се шансите да ги добиеме во директен меч за титула.Замислете титула да одлучуваше мечот, ќе се фрлев од тераса.
fixedНишто, не си читалпо форумовIo Sono Interista штосепишува... Џабе таму ми читаш веродостојни извори.
Јас како што разбрав Сунинг зема кредит 275мил евра од Oaktree capital, а клубот треба да ги врати парите во рок од 3 години, доколку не ги врати, 68.5% од акциите што ги поседува Сунинг одат на Oaktree capital... Вајда се надеваат дека нема да има корона во блиска иднина или дека ќе им се средат проблемите со кинеската влада, инаку го губат клубот.. мн лош фил или пак има нешто што не знаеме, можеби тие Oaktree capital се некои блиски до Сунинг и можеби тоа е начин Кинезите да влезат финансии во Интер, се друго е очајнички обид да се задржи клубот, пролонгирање на продажбата итн..Oaktree capital ќе се новите акционери покрај сунинг изгледа. Доколку сунинг не успеат да ги вратат долговите во наредните 3 години тогаш целиот клуб ќе припадне на Oaktree. Нешто слично ко со Милан што се случи пред некоја година. Влева надеж ова дека нашиве кинези сакаат и понатака да инвестираат. Се надевам дека и овој потег ќе ја гарантира стабилноста на клубот во наредните години.
Според последните информации ова е тоа што го официјализираа сега пред малце.Јас како што разбрав Сунинг зема кредит 275мил евра од Oaktree capital, а клубот треба да ги врати парите во рок од 3 години, доколку не ги врати, 68.5% од акциите што ги поседува Сунинг одат на Oaktree capital... Вајда се надеваат дека нема да има корона во блиска иднина или дека ќе им се средат проблемите со кинеската влада, инаку го губат клубот.. мн лош фил или пак има нешто што не знаеме, можеби тие Oaktree capital се некои блиски до Сунинг и можеби тоа е начин Кинезите да влезат финансии во Интер, се друго е очајнички обид да се задржи клубот, пролонгирање на продажбата итн..
Јас како што разбрав Сунинг зема кредит 275мил евра од Oaktree capital, а клубот треба да ги врати парите во рок од 3 години, доколку не ги врати, 68.5% од акциите што ги поседува Сунинг одат на Oaktree capital... Вајда се надеваат дека нема да има корона во блиска иднина или дека ќе им се средат проблемите со кинеската влада, инаку го губат клубот.. мн лош фил или пак има нешто што не знаеме, можеби тие Oaktree capital се некои блиски до Сунинг и можеби тоа е начин Кинезите да влезат финансии во Интер, се друго е очајнички обид да се задржи клубот, пролонгирање на продажбата итн..