До и Од модераторот на подфорум Религија

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Aiii ova beshe namerno...

Da te diskvalifikuvame od moderator oti prezentirashe nestabilnost demek ponesen od emocija.... dobra taktika.. i ja taka motam koga begam od odgovornost...

:coffee:
Ма досада жива бре! 10 пати и реков да не ме цитира. И кога ме цитира, ми го троши времето со глупости. Ај, Хиперион е начитан, оваа... :unsure:
Се надевам дека нема да се дрзне да ме цитира или да ми пише ПП порака.

Морам некогаш да ги скарам. Ветувам, нив 2ца, нема веќе. Ама секогаш се поумни. Карањето дава ефект. :coffee:

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.164
Поени од реакции
12.147
Мора да има два кандидати... ќе се пријавам и јас :vozbud:
Не ми сметаат пријави - ќе се делат книги за читање поврзани со религија, за да се дискутира подобро, ќе се прават памфлети и рекламен материјал за луѓе надвор од форум за да се пријават тука и дискутираат...
Да скокне читаност и размисли, оригинални и со факти... :D

Навреди и глупости нема да има. Тоа има посебен подфорум. Секој што ќе критикува учење, ќе мора да знае што критикува, во кој поглед и компарација со други учења зошто тоа учење е лошо или подобро!

Не бидува вака, на тема религија, зборување сешто со наум да се навреди некој! Мора да се едуцираме... кон подобро.

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.147
Поени од реакции
10.151
Ма досада жива бре! 10 пати и реков да не ме цитира. И кога ме цитира, ми го троши времето со глупости. Ај, Хиперион е начитан, оваа... :unsure:
Се надевам дека нема да се дрзне да ме цитира или да ми пише ПП порака.

Морам некогаш да ги скарам. Ветувам, нив 2ца, нема веќе. Ама секогаш се поумни. Карањето дава ефект. :coffee:
:pos::pos::pos:ретка врста си ти, ретка:pos:...некој чита, некој доживува, некој одамна изживеал....ама да се обидувам да оставам уметнички дојам ко тебе...е тоа никако:tapp:

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.164
Поени од реакции
12.147
Auto ban si davam odma....
Не брзај. Ќе згаснат толку многу битни теми на кои глаголаш и даваш Inside размисли до кои немаме допир!
Ти веднаш судиш според самиот себе... нема да те банирам ниту да ти делам казнени неосновано, дури и јас и ти да дискутираме и да не се сложуваме!

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.820
Auto ban si davam odma....
Не брзај. Ќе згаснат толку многу битни теми на кои глаголаш и даваш Inside размисли до кои немаме допир!
Ти веднаш судиш според самиот себе... нема да те банирам ниту да ти делам казнени неосновано, дури и јас и ти да дискутираме и да не се сложуваме!
Никој нема да пишува у тај случај веќе. Ти сам ќе продужеш да си глаголаш, а тогај потпуно осамен без нас.

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.147
Поени од реакции
10.151
И до каде дојдовме сега:)
Машината заврши со перење, е ќе мора сега јас да ги спрострам само...Хепта душо,што велиш да отворам конкурс за избор на модератор во пдф религија!.
Позната сум по отварање на теми;):lolzz:

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.147
Поени од реакции
10.151
Види ја бе! :cautious:

Ајде кажи како ти ја доживуваш Телемата?

Хепта како го доживувам ќе ти кажам у ПП, а телемата не ја доживувам никако, сеуште ми е недопирлива.
Ај ти објасни ни го твоето доживување, баш ке биде интересно:D

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Барем го живнавме подфорумот.

Проблемот со Говинда е во тоа што ќе биде баниран половина од времето. Знам, минијатура, но мора да се нагласи.

Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.931

Проблемот со Говинда е во тоа што ќе биде баниран половина од времето. Знам, минијатура, но мора да се нагласи.

A da gi stavat dvajcata moderatori?

Hepta ama da vetish deka kje ni ostavish edna tema kade nie slobodno kje go praktikuame metodot...?

Alishtata ispeglani... sega kje pravam polneti piperki za utre!

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.147
Поени од реакции
10.151

Конечно права вистина кажа, му ја истресовме прашината на подфорумот, на кој за жал никој не доаѓа, ниту па ќе дојде:(
Младинава не се БАФТА со религија, зафатена е со теми каде што можат слободно да се изнапљукаат по кого сакаат...е сега некој член у поодмаклим година може да улета, но брзо и ќе одлета.
Зошто @Govinda да го банираат, каде исчезна твојата праведност!?

Kajgana Shop

На врв Bottom