- Член од
- 9 април 2007
- Мислења
- 1.277
- Поени од реакции
- 977
Не постојат бројки мајсторе.Интересно, просечните неделни бројки ни паднаа испод тие од прошли јуни.
Не постојат бројки мајсторе.Интересно, просечните неделни бројки ни паднаа испод тие од прошли јуни.
Строго докторка или сестра да биде значи. Доктор никако!Чим не веруваш, во ред. Постои опасност, затоа сметаат дека мерките на СиДиСи во САД се избрзани. Но како ми стојат работите, ти ќе мораш да си носиш маска.
Од каде сака нека биде докторката или сестрата.
Строго. Најстрого. Што да правам кога сакам жени во униформа.Строго докторка или сестра да биде значи. Доктор никако!
А ти текнува на почеток кога дебатиравме тука како граѓаните се вакцинирале за сопствено здравје а не за ГрчкаНавалица за вакцинирање во „Борис Трајковски“, закажаните за в сабота дошле денес оти сакале да користат продолжен викенд
Во салата „Борис Трајковски“ денес за вакцина дошле и оние кои имаат закажано за в сабота, доаѓаат и лица кои ги испуштиле термините од минатата недела не само од пунктовите во салата туку и од останатите во градот, а има и редовно закажани. Директорот на здравствен дом Скопје, Виктор...a1on.mk
Доаѓале денес на вакцина а не во Сабота кога им било закажано зашто сакале да искористат продолжен викенд...
Не бе цела држава сме комедијанти...
Доста веќе.....секој втор пост......Вакцина-Грчка.....Грчка-Вакцина.....аман!А ти текнува на почеток кога дебатиравме тука како граѓаните се вакцинирале за сопствено здравје а не за Грчка
Абе дупче ќе дадат за на море не вакцина
Се пронајде бац Во моментов да ми платиш all inclusive не одам таму, не се работи за мене тука, кој како сака така нека си прај, ама ме нервираат лицемерни луѓеДоста веќе.....секој втор пост......Вакцина-Грчка.....Грчка-Вакцина.....аман!
Кога веќе толку запињаш со Грција......ваљда знаеш дека можат и невакцинирани таму......ПЦР, потврда за прележан Ковид.....итн.
Кај сум се пронашол бе БАЦИНО!?Се пронајде бац Во моментов да ми платиш all inclusive не одам таму, не се работи за мене тука, кој како сака така нека си прај, ама ме нервираат лицемерни луѓе
Бацино јас не те прозвав туку ти ме цитира после постот за оние кои сакале да се вакцинираат порано од закажаниот термин за да искористеле продолжен викенд, затоа те прашав да не се пронајде ?Кај сум се пронашол бе БАЦИНО!?
Што ми е гајле ти каде ќе одиш, дали ќе одиш или не......ама уопште.
Него не е во ред......одма да правиш иронична конекција помеѓу некој што се вакцинирал......демек ете за у Грција се вакцинирал.....не за здравје.....тоа е она селското, простото.
Уствари тоа знаеш.....си поаѓаш од сама себе изгледа....па така ги етикираш и сите останати.
Мене ме нервираат прости и ограничени луѓе.....кои не се достоинствени да ги цитирам во иднина.
Нема апсолутно никаков проблем, туку се зафркававме тука пред некое време дека побитно му е да се вакцинираат за да одат на море одколку за здравјетоА во што е толку проблемот ако се иде у грција?
Не си разбрала нешто. Тоа се лица кој го пропуштиле терминот, а не што сакаат да се вакцинираат порано за да идат у грчка. Дури и да сакаат, за да го стигнат викендов требало да се вакцинираат пред 40 дена, а тогаш немавме вакцини. Не си носи заклучоци на памет.Бацино јас не те прозвав туку ти ме цитира после постот за оние кои сакале да се вакцинираат порано од закажаниот термин за да искористеле продолжен викенд, затоа те прашав да не се пронајде ?
Тоа не го измислив јас туку членот шо го постира линкот го напиша тоа, јас само се надоврзав.
Ти беше тој шо пушташе две години жалопојки како границите се затворени и ти дремела така камп приколката во Грција, не сме од вчера на форумов, ве знајме шо катара сте сите тука, џабе глумење.
Автоматски споено мислење:
Нема апсолутно никаков проблем, туку се зафркававме тука пред некое време дека побитно му е да се вакцинираат за да одат на море одколку за здравјето
Еве што пишува во текстот, макар шо не е ни битно, муабетот го знаеме и од порано, фала богу дека луѓето се вакцинираат за сопствено здравје,ама да не се лажеме, има и многу кои викаа " ќе се боцнам, не планирам и ова лето дома да седам"Не си разбрала нешто. Тоа се лица кој го пропуштиле терминот, а не што сакаат да се вакцинираат порано за да идат у грчка. Дури и да сакаат, за да го стигнат викендов требало да се вакцинираат пред 40 дена, а тогаш немавме вакцини. Не си носи заклучоци на памет.