OSHO

• Креатор на темата Креатор на темата Storm5
  • Време на започнување Време на започнување
Brat kuti u pm.....mojta me fati na shvaleracija....cela nedela ne zbori so mene....samo kjutam i po cel den cistam ribam peram...zaebano....
Odam da kypam buget eden..da zamackam malku...
Jas u shvaleraj ne odam... begaj be tamu ako me doznae ima zivoto da mi se odmili.....

I mi tekna i vikam... aj ma trojkicka da praeme?

I vika - aj be... so ushe eden.... :(

I jas sega.... zaebah se... :(

Aj... ljubofffff

Jas u shvaleraj ne odam... begaj be tamu ako me doznae ima zivoto da mi se odmili.....

I mi tekna i vikam... aj ma trojkicka da praeme?

I vika - aj be... so ushe eden.... :(

I jas sega.... zaebah se... :(

Aj... ljubofffff
Бе де Зоки, потсети се малце на старите времиња. 3кичка, 4кичка, 5кичка. ;)

Zaebah se vekje ...

Tuku sho kazal Osho za 4kickite 5kickite?

Mislam znam ja sho on mislil nego dali kazal?

:coffee:
Незнам дали е добро да пуштам тука некое од тие видевцата тантра техничките?
Мислам дека ги знаеш тие видевца. Једно видевце хиљаду речи.
...Туку да понудеме љубов малце.
Ставрееее @Мијалков , елај си на плажичка малце, на топличко да се посунчаш....

Brat kuti u pm.....mojta me fati na shvaleracija....cela nedela ne zbori so mene....samo kjutam i po cel den cistam ribam peram...zaebano....
Odam da kypam buget eden..da zamackam malku...
Не верувам дека со еден букет ќе замачкаш работа..пази некое око да не ти замачка кога ќе ти го тресне од глава:pos:

Не верувам дека со еден букет ќе замачкаш работа..пази некое око да не ти замачка кога ќе ти го тресне од глава:pos:
U pravo si...buketot ne ispra....ali morski plodovi na Garda sFe ispra...i prethodnite grevovi...

Последно уредено:
Не сум виновен за ништо што се случува на оваа тема, ниту помеѓу вас ... :)
Разгледајте низ темава нешто да не е кажано офтопик, навредливо нешто, па некој модератор да реагирал...

И вие ко рисјаните! За нив муслиманите за се криви, тука за вас Телемитите криви :D

Ajde malku sozemetese :D

Животот почнува таму каде што завршува стравот.“
- Ошо, во некоја книга, не знам која

100 години пред него:

"Child of Earth! remember that Fear is failure:
be thou therefore without fear:
for in the heart of the Coward, Virtue abideth not!"
- Equinox Vol.I, No.3

И ми се зема книга од Ошо, само за да видам дали има листа на цитирани дела, автори... или ќе тврди како гасеница: „се му дошло нему преку сон и инспирација“! :)

Разгледајте низ темава нешто да не е кажано офтопик, навредливо нешто, па некој модератор да реагирал...

И вие ко рисјаните! За нив муслиманите за се криви, тука за вас Телемитите криви :D

100 години пред него:

- Equinox Vol.I, No.3

И ми се зема книга од Ошо, само за да видам дали има листа на цитирани дела, автори... или ќе тврди како гасеница: „се му дошло нему преку сон и инспирација“! :)

100 години пред него:

- Equinox Vol.I, No.3

Ne be greska si...ne na son.
Na jave mu dojde ajvazot i mu rece....
`Posho krouli ja usra rabotava, tebe ke ti ja kazam Vistinata "
:lolzz::lolzz::lolzz:

100 години пред него:

- Equinox Vol.I, No.3

Fokus hepta, pak pomesha....na koja tema izdejstvuva da ja odzemat slobodata na mojot govor?

Fokus hepta, pak pomesha....na koja tema izdejstvuva da ja odzemat slobodata na mojot govor?

На сите кај што си офтопик и намерно одиш со тролање, а јас сум зборувал и зборувам таму :)
Другите теми - за мене се небитни, може да си го тераш филмот слободно... да тролаш, да зборуваш глупости кои немаат врска со темата итн итн
Само неук или човек со омраза кон нештата што не ги знае овие ствари му се смешни.
Но, секако, подобро да ви се смешни отколку да плачете за истите, ако мене ме прашува некој :)

Слично како со Мухамед после Исус ова муабетов твој... бидејќи христијанството не е тоа што треба да биде во однос на наследувањето - ви праќам нов Пророк!

Но сето тоа нема врска со Ошо и некакво наследување, тој си е друга сказна. Олеснителна карика за оние кои немаат време да се заморуваат со себе. :)
За некои тоа е битна карма во животот која мора да ја поминат - и Ошо да им е најголемото достигнување и мудрост за да направат чекор кон/во себе си!
Па потоа нанадвор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom