Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Ковачич уште е повреден и нема да игра. Рудигер ќе игра со маска.

Мислам дека назад и средина ќе биде истиот состав како минатата недела. Е напред има доста опции. Маунт сигурно стартува на една од трите позиции, а за другите две се борат четири играчи. Никако не можам да предвидам која комбинација ќе ја избере. Веројатно Пулишич е вториот избор, ама би можел и да мисли дека он може да има најдобар импакт од клупа. Вернер многу помага во играта, посебно па ако играат на контри, ама сигурно ќе промаши пак некоја шанса. Зијех се покажуваше претходно како добар играч за вакви натпревари, а Хаверц игра добро во моментов и може да се очекува гол од него.

Хазард скоро сигурно ќе стартува. Највеќе ме плаши он дека ќе има добар натпревар на СБ :(

tenor.gif

Не сакаш да знаеш што ми се случи за голот на Рамирес.

Леле овој натпревар е најепски. Од милион аспекти. Поепски и од финалето во Минхен. Штом ова го преживеавме, немаме гајле ни од Ковид-19 ни од ништо (аха, немаме).

Confirmed Chelsea side: Mendy; Christensen, Silva, Rudiger; Azpilicueta, Jorginho, Kante, Chiwell; Mount, Havertz, Werner.

Не ми беше логично да игра Вернер со Фулам, но дефинитивно е потребен против Реал вечерва.

Одиме јако момци.

Инаку, врне и во Лондон. Мурињо против Барселона пред 17 години вајбс.
Изорајте го теренот, оп-оп.

Последно уредено:
Ahhhhh
Автоматски споено мислење:

Toaaaaaa!!! E ova ako go utneshe...

Последно уредено:
Се знаеше дека ќе даде денеска.

Браво (y) :cuc:

Значи ве молам, ве молам залепете се до Бензема. Што треба да направи повеќе, што не ви е јасно?

Последниот допир, последниот допир, последниот допир...и вака до недоглед.

Жоргињо бе маме му ебем, сам на светот, време и простор колку ти душа сака, ти не можеш обичен центаршут да испратиш. После тоа правиш жолт, затоа што не можеше поинаку. И сега ќе ми играш балет и Маунт ќе мора да покрива и за тебе. А знаеш дека тенки сме таму, нема замена од клупа, нема ништо.

Не играме лошо, имаме и добар резултат. Само фокус на Бензема и блок на шутеви. Кај 60-та Пулишиќ и Зијеш на местото на Каи и Вернер.

Каи Хаверц, каква партија. На страна утнатите шанси, најдобра партија во Челзи. Во полуфинале ЛШ.

Fantasticno , ovoj tim e graden za golemi raboti , Tuchel kako go transformira ovoj tim sekoja cest

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom