- Член од
- 3 март 2013
- Мислења
- 351
- Поени од реакции
- 368
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто ова ми го јавува на капачето за масло? На шипката за проверка нема ништо.
Колата е претежно возена во средно голем град, на пример од А до Б нема повеќе од 2-3 км
мислам дека е конденз и тоа ти е поради честите возења на кратки релации со не зазгреан мотор, извози подолга релација треба да го снема ако е од ова на што се сомневам.Зошто ова ми го јавува на капачето за масло? На шипката за проверка нема ништо.
Колата е претежно возена во средно голем град, на пример од А до Б нема повеќе од 2-3 км
btw користи ликви моли мос2
Зошто ова ми го јавува на капачето за масло? На шипката за проверка нема ништо.
btw користи ликви моли мос2
Здраво
Имам пежо 206 1.4 хди 2004 година и имам проблем со вклучувањето на жмигавците. Кога светлата ми се ставени на 0 тогаш се вклучуваат жмигавците, но кога светлата се вклучени тогаш жмигавците не се вклучуваат. Читав на нет дека може со рестарт на BSI проблемот да се реши. За рестарт на бси има неколку чекори и еден од нив е да се држе на копчето за заклучување, но далинското за заклучување кај мене не работи, па дали знаете на кој начин би можел да го рестартирам BSI.
Попрскај му контакт спреј и ако пак има на автоелектричар да провери од каде дојде. Како и да е ако ти работи електриката нормално тогаш не е страшно,но контакт спреј му е мајкатаDali nekoj ima vakvo iskustvo ova e kabelot od klapnata i celo vreme se polni so nekakva tecnost sto neznam od kade doagja se raboti za golf 4inace
Друштво иам едно прашање? Дали некој од вас е правел remap на 1,9 тди 105 кс БКЦ модел на мотор на VW и ако правел кои се последиците и предностите од тоа. Знам дека иде од 105 на 125 кс и толук. Ај искуства ако има некој.
Slobodno napravi remap. Nema da imas problem ni so turbina ni so zamaec.Друштво иам едно прашање? Дали некој од вас е правел remap на 1,9 тди 105 кс БКЦ модел на мотор на VW и ако правел кои се последиците и предностите од тоа. Знам дека иде од 105 на 125 кс и толук. Ај искуства ако има некој.