Финтици за запознавање преку Instagram?

• Креатор на темата Креатор на темата Tuskon
  • Време на започнување Време на започнување
Ги имам пробано и некои од тие баш за секс сајтови. Запознав девојка на Флинг. Као сакала озбилна врска, деца. И велам да се сретнеме некој ден на кафе, да се запознаеме подобро. Ме извиси...

Исто имав комшика. И пишував стално на Фејс, кога ќе пиеме кафе...пројде долг период, после као и беше шубе што не излезе кафе да пиеме :)

Сите сме изгледа изреметени у главите на некаков начин во модерниве времиња...можда намерно ни ги штелуваат мозоците за да не правиме деца...

Не верувам баш во приказната дека некои женски се пукаат од секс... личи како да нема секс уопште... само тие деца што држат во рацете, тие се имаат ебано... другото :D

Поголем дел од момците и девојките не знаат што сакаат, посебно овие помлади генерации. Има многу од нив што гледаат да најдат момче или девојка за да се обезбедат од финансиски аспект. Има една познаничка која оди на состанок само со момци кои имаат сопствен стан или сопствена куќа и ги цеди од финансиска гледна точка додека не и здосади. Но кога ќе земеш во глобала најлошо поминуваат оние што многу бираат и оние кои се удираат во гради дека не сакаат да имаат деца. Во најголем дел од ситуациите тие кои велат дека не сакаат деца, најчесто налетуваат на будала која ќе ги напумпа и после сакале или не сакале се приморани да го чуваат детето. Бидејќи будалата не и дозволува да направи абортус.

А инаку за оние девојки кои мислиш дека немаат односи воопшто, верувај дека тие имаат поредовно и од тебе. Можеби така ти изгледа затоа што постојано кога се во ПМС се надркани. Ама тоа е случај кај поголем дел од нив.

jas ne rangiram zheni i pak sum vakov, ok, za nijansa podobar, ama sepak.

Ако си задоволен и среќен со својот изглед, не е ни важно како изгледаш. Другите секогаш ќе се обидуваат да ти набиваат комплекси. Ако ти е за утеха, јас имам лузни од изгореници на двете страни на лицето и не си дозволувам да се чувствувам непријатно кога ќе ме прашаат за нив. Не им го дозволувам тоа задоволство, да ми набиваат комплекси.

Ако си задоволен и среќен со својот изглед, не е ни важно како изгледаш. Другите секогаш ќе се обидуваат да ти набиваат комплекси. Ако ти е за утеха, јас имам лузни од изгореници на двете страни на лицето и не си дозволувам да се чувствувам непријатно кога ќе ме прашаат за нив. Не им го дозволувам тоа задоволство, да ми набиваат комплекси.
kakvi crni kompleksi, inaku daleku izgledam od toa, iako sum 125 kg, zatoa i pishav taka pogore, ama visinata me vadi :) inaku kako bure kje bidam, pies pred pola saat se vrativ od 30km vozenje tochak.
a toa shto sum signl, najvekje e poradi moeto nezamarnje, seto zamaranje go posvetuvam na rabota na umot, muzika, strip, a ponekogash i kniga.

kakvi crni kompleksi, inaku daleku izgledam od toa, iako sum 125 kg, zatoa i pishav taka pogore, ama visinata me vadi :) inaku kako bure kje bidam, pies pred pola saat se vrativ od 30km vozenje tochak.
a toa shto sum signl, najvekje e poradi moeto nezamarnje, seto zamaranje go posvetuvam na rabota na umot, muzika, strip, a ponekogash i kniga.
sto te boli kurac, uzivaj si i onaka vrska e najoverrated rabota

Ama zatoa bespari seks e najunderrated rabota
беспари е најскапо, ама на овие простори од 1945 се забрани со пари, мислам нема на ниво регуларна услуга... ако 45 беше ради тоа што беше потребно што повеќе бракови и наталитет, прашање е зошто и сега нема?? Ако не би било забрането, борделите ќе увезат работна снага од странство... Еве, Словенија од 91 има слободни сексуални работнички, едино се забранети макроата.... ај да споредиме ситуацијата таму и кај нас, ние сме 200 години назад , во секој поглед...кај нас е забрането за пари, ама затоа има мобинг на работа, силувања секој ден, а пак има дива проституцијаво најлоша форма и друга крајност, будалаштини, одредени старлети да земале по 400 евра...
еве идиотски пример, https://www.facebook.com/PobuniteSe/videos/3945861578793794
, земала 900 евра на сат, ама и за 5 минути ако свршел работа за 5 минути, негов проблем :eek:
За нашата вукојебина се карактеристични 2 работи :
Прва, периодот од 1960-1990, ехЈу, кога за секс се одеше на Черно Море... ама владее погрешно мислење за ефтините блгарки, нема врска, на Черно море доваѓаа и Чехињи и Пољакињи и Русинки, на одмор, не за проституција... а има и што склопија брак со девојка со која се запознале на летувањето...
.. и не само Черно море, се одеше и во извиднички кампови на Корчула, таму доваѓаа белграѓанки, а и на други места на Јадран добро беше...
Втора работа е сегашнава мизерија да увезуваме невести од Албанија, а и од други држави ( Украина, Русија..)

Бројот на Албанки кој се мажат овде расте од ден на ден, склопени се многу бракови, разводи нема

мала корекција, на овие простори, кај што владее и код бабе нема џабе, мажите дупат кога ќе можат а жените кога ќе посакаат... а во УСА девојка му кажува на некој дечко, што го знае површно, ајде дојди кај мене вечер секси судар да напраиме, а тој и кажуе ама имам закажано партија сквош...
не е само тоа... кај жените одамна се е отидено горе, барем кај нас...живеев до 82 кај зелен пазар... се сеќавам тие камењарките од Бристол а и од улица, што за време на ехЈу се онадеа за ситна пара со шофери на камиони,( и тоа какви соби, по градилишта) кога дојдоа разни војски, кфор и слично си купија голфои..
но друго ми беше зборот, еве јас војник кога бев, во Сплит 1978... другар од Белград, што беше како мене исто инжинер вработен, имаше за месец -2 едно 4-5 посети од девојки кој го знаел само површно, знаеле дека служи во Сплит, доаѓале на по 4-5 дена на одмор во предсезона и го бара на рецепција; тој добива излаз до 24 а може и до сабајле... еднаш му дојдоа 2 девојки одеднаш, па и кажуеше по телефон од говорницата на едната дека 2 дена не може никако да излезе,па и двете ги изонади... а од МКД имаше војници женети што жена не му дојде во посета ниеднаш, ако бил на отсаство, само тоа..
А Грција измисли тогаш и немажени девојки да служат армија, па да видиш какви мирази се бараа за мажење, си кукаше братучедот кој имаше внука, па и раскина вереникот беридба, миразот 300,000драхми го барал во кеш, не сакал недвижнина ( куќа)...
Истото е и Америка и Македонија. Разликата е што во Америка нема толку стигма и женското се случува да побара многу почесто од кај нас. Мене во живот, само еднаш ми се случило женско да покажи намери јасно и гласно. Кај нас во диско чекаат на маси обесени некој да ги собери, Америка е далеку спротивно од ова.

Да. Има и такви лепотани да ги наречам што привлекуваат доста женска публика, ама колкав број од машките можат така :icon_lol:
Како беше она ... ако е убав е флерт, ако е грд, отепан е манијак (creep)

Истото е и Америка и Македонија. Разликата е што во Америка нема толку стигма и женското се случува да побара многу почесто од кај нас. Мене во живот, само еднаш ми се случило женско да покажи намери јасно и гласно. Кај нас во диско чекаат на маси обесени некој да ги собери, Америка е далеку спротивно од ова.
Само да потенцирам. На Запад сами ти се пуштаат, САД е најголемио пример ко шо кажа, ама имаш и други земји, Канада, Јужна Америка, од Европава скоро сите држави со исклучок ние и Косово. Мои другари кој шо беа во САД и Германија самите искусија, го бендисува, го додава на инстаграм шо и да има и толку завршена работа. Пред 2-3 месеци еден пријател од Германија си дојде, и баш за истото праевме муабет, некоја го бендисала, една вечер, толку. Разликата мејџу нас и нив е шо тие се Светлосни години понапред, овие нашиве глума западњачки, а ти вела мора мажо првите чекори. Bruh just WTF. Ко шо спомна ти, мене единствено ми се има случено само во студентски сами да ти се пуштаат, а надвор од то, на јавно место некоја да те бендиса и да дојди да ти кажи, „Мало сутра“ - Вице Заев шо би рекол.
Да. Има и такви лепотани да ги наречам што привлекуваат доста женска публика, ама колкав број од машките можат така :icon_lol:
Како беше она ... ако е убав е флерт, ако е грд, отепан е манијак (creep)
Односно ако не си 10/10 си „грд“.

Само да потенцирам. На Запад сами ти се пуштаат, САД е најголемио пример ко шо кажа, ама имаш и други земји, Канада, Јужна Америка, од Европава скоро сите држави со исклучок ние и Косово. Мои другари кој шо беа во САД и Германија самите искусија, го бендисува, го додава на инстаграм шо и да има и толку завршена работа. Пред 2-3 месеци еден пријател од Германија си дојде, и баш за истото праевме муабет, некоја го бендисала, една вечер, толку. Разликата мејџу нас и нив е шо тие се Светлосни години понапред, овие нашиве глума западњачки, а ти вела мора мажо првите чекори. Bruh just WTF. Ко шо спомна ти, мене единствено ми се има случено само во студентски сами да ти се пуштаат, а надвор од то, на јавно место некоја да те бендиса и да дојди да ти кажи, „Мало сутра“ - Вице Заев шо би рекол.

Абе оти така викате? Па и тука девојчиња први преземаат иницијатива, ќе ти пишат, први ќе ти пријдат, па дури и на дејт/излегување да те викнат.

брат, превише гледаш видеа каде што некој им приоѓа на женските и ги мува. Местени се да знаеш.

Абе оти така викате? Па и тука девојчиња slut-чиња први преземаат иницијатива, ќе ти пишат, први ќе ти пријдат, па дури и на дејт/излегување да те викнат.
Fixed it for ya

Зашто така мислиш?
Nema izlezeno od doma zatoa koga bev tuka pred 5 god u sk 50 followers za 2 meseca dobiv
Автоматски споено мислење:

Abe zemi izlezi od doma tibam incelot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom