Какви се овие глупи постови? Уште ли ви е криво што не се формира таа Супер Лига?
Ги ослабнале Лајпциг, бре.
За Упамекано да не бил заинтересиран Баерн, друг странски клуб ќе ја плател клаузулата. Или тогаш тоа не е ослабнување, ако тоа се случеше?
Кој им забранил на Милан, Интер и Јуве да го ангажираат Упамекано?
На Челзи некој им забрани за Хаверц и Вернер?
На Реал Мадрид им забранија за Кедира и Озил во минатото?
На Сити им забрани некој за Гундоган?
На Ман.Јун. за Кагава?
Или тогаш тоа не беше ослабнување, бидејќи Баерн не ги купил.
Колку само трансфери се случиле во минатото помеѓу Интер, Милан и Јуве. Колку само играчи ги сменија и трите клуба како чорапи.
Еве, следно е и Донарума и тоа без пари да премине во Јуве. Ама битно ќе плачат фановите на Милан за Баерн бидејќи го назначиле Нагелсман за тренер, човек кој е роден во близина на Минхен и на кој сон му било да биде тренер на Баерн. Ќе оправаат криви дрини по Твитер и социјалните мрежи.
На Нагелсман само му се оствари сонот, во прилог и дел од изјавата:
"There were inquiries from other clubs, but I told Olli (Mintzlaff) that I would not terminate my contract for any club, only for FC Bayern"
И одозгора на тога (шо би рекол Зоки) ќе ја споредуваат конкурентноста на Лајпциг и Баерн со конкурентноста што ја имаа Интер, Милан и Јуве каде играчи си прешалтуваа од еден во друг клуб без проблем.
Почнале да постираат глупости во тема за некаква си себична, безобразна Супер лига.