Супер лига, да или не?

Дали сте за Супер лига?

• Вкупно гласачи
    299
  • Гласањето е завршено на .
Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.593
Поени од реакции
13.963
Бланко стои зад профилот :D

Еве и од Атлетико најавија протест утре пред стадион
До утре и самиот Перез ќе негира дека постоела некаква супер лига, нека не се трошат.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.308
Поени од реакции
19.771
Кога ќе го видам овој циганскиот јазик, инстатно добивам нагон за повраќање.
Баш е секси :)
Официјално моментално се дешава состанок со основачите на лигата, последни вести се дека Шпанските и Италијанските клубови остануваат во лигата, Англиските се повлекоја сите, уште Челзи да официјализира треба.
Ова спорер Педрерол кој ја води емисијата кај шо гостуваше Перез.

Член од
4 ноември 2013
Мислења
984
Поени од реакции
1.511
Како ке продолжат напред, абе здрави ли се овие од мадрид њуз:pos::pos::pos::pos:
Абе еве сега Интер изјавиле таму дека 3те итаљански екипи заедно ке донеле одлука.
Да не прават фузија Ла Лига и Сериа А :pos::pos::pos::pos:
Ау уште имаат надеж не ми се верува.
Отиде Флорентино со Реал и Ањели со Јувентусн во бездна.
Сите дека ке јадат бан од ЛШ, нема да јадат , ама некој мора да го јаде стапот.Не се излага од ова неебен па што сака нека биде.

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.819
Поени од реакции
1.580
Можеби ќе ги "спаси" големите клубови чии газди не се шеици и нафташи од финансиски удар ради ковидот, и како фан на Реал ми звучи добро, али...

Таа химна од Champions League ништо нема да ми ја смени.

А и ваљда ковид ерата нема да трае вечно, па ќе се нормализира се наскоро, така да можда нема потреба.

Можда има и други решенија да не им се дозволи премногу моќ на нафташите и шеиците. Премногу традиција има во ЛШ, да не правиме муабет која ќе е поентата исти клубови да играат секоја година загарантирано, па и без Англија...

Член од
5 март 2018
Мислења
17.308
Поени од реакции
19.771
Кучињата лаат караванот си врви работата :) Месијата Перез е решен да го спасува фудбалот па ја на мајка нека е, ако треба и гол ќе шета низ Мадрид вечерва. :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom