Супер лига, да или не?

• Креатор на темата Креатор на темата Io Sono Interista
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте за Супер лига?

• Вкупно гласачи
    299
  • Гласањето е завршено на .
Што и да излезе на крај, јас останувам на ставот, фудбалот мора да претрпи промени, и во организацијата на првенствата, и во финансискиот, но и во теренскиот дел.
Најлошо сценарио е сега после ова се да се стиши и баш ништо да не се смени.

Овој па Retard And Totally Mindfucked колку е зен а ван топ 4 и здрава логика свака му час.

Работеле мозочните ќелии, гледам јас. Ова сам го смисли, или брејнсторм имавте во трпезарија со најблиските? Маестрално.

Не биди луд. Што мислиш, зошто сум зен? Ветено му е на Челзи четврто место сезонава, затоа и прв потегна нога.

Работеле мозочните ќелии, гледам јас. Ова сам го смисли, или брејнсторм имавте во трпезарија со најблиските? Маестрално.

Не биди луд. Што мислиш, зошто сум зен? Ветено му е на Челзи четврто место сезонава, затоа и прв потегна нога.

Се препозна бе у она Retard а :ROFLMAO:
Зен си ради дупките у мозочните келии, ваљда.

Колку нереално делува интервјуто на Перез дадено пред само 24 часа и сите поенти во него, па и анкета некоја имаше, наводно со мнозинство подршка од навивачите.

Што и да излезе на крај, јас останувам на ставот, фудбалот мора да претрпи промени, и во организацијата на првенствата, и во финансискиот, но и во теренскиот дел.
Може и имале такви анкети, меѓутоа со социјалниве мрежи е заебано кога ќе тргне возот. Прво нешто што видов сабајле коа станав беше сликатa од некој навивачи, created by the poor, stolen by the rich. Сите ја имаа шернато, игнорирајки го фактот дека сликата е за моменталниот формат.

Најлошо сценарио е сега после ова се да се стиши и баш ништо да не се смени.
А сега тука е Р У М Е Н И Г Е , нече мочи тако лако.
Не си оди никој од CEO од Баерн без причина
Некој ке го јаде стапот а осеќам дека накај Јуве и Реал иде работата.

Се препозна бе у она Retard а :ROFLMAO:
Зен си ради дупките у мозочните келии, ваљда.

На прва не, бидејќи буквално ги имаше напишано, првите букви болдирани, сето тоа суптилно спакувано. Тешко се препознаваат вакви интелигентни досетки. Потоа го препрочитав и сфатив, Мите.

А сега тука е Р У М Е Н И Г Е , нече мочи тако лако.
Не си оди никој од CEO од Баерн без причина
Некој ке го јаде стапот а осеќам дека накај Јуве и Реал иде работата.

Да бе, така се уништуваат историски гиганти како Јуве и Реал, оти Баерн така ќе сакал.

На прва не, бидејќи буквално го имаше напишано, првите букви болдирани, сето тоа суптилно спакувано. Тешко се препознаваат вакви интелигентни досетки. Потоа го препрочитав и сфатив, Мите.

Ај бе легни си. Не се мучи, и да мислиш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom