Супер лига, да или не?

• Креатор на темата Креатор на темата Io Sono Interista
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте за Супер лига?

• Вкупно гласачи
    299
  • Гласањето е завршено на .
Остснаа Жабарите и тимовите од само прогласената најдобра лига во Светот.

Англија е државиште, не сум ги сакал многу ко народ пошо се мешаат секаде, ама заслужуваат почит. Нека се удават во долгови шпанските и италијанските, багра неписмена.

Ептен ми е мило што на крај Енглезите им покажаа на Американците дека ваков затворен систем на натпреварување може да си прават само на нивниот континент. Ајде поздрав сега. :blablab:

Конечно им вратија за American Revolutionary War. :)

Убо реков блеф, си добија од УЕФА шо сакаја.

Сега уште и да ги измаршираат Јенките од клубовите.

Челзи ја потпалија цела работа, сеа нигде ги нема...Кур му е двор му е, може и да останат сеа, сите ги мислат официјално излезени :icon_mrgr:
Играа натпревар вечерва, сите беа на стадион. Затоа уште не е објавено.

Колку нереално делува интервјуто на Перез дадено пред само 24 часа и сите поенти во него, па и анкета некоја имаше, наводно со мнозинство подршка од навивачите.

Што и да излезе на крај, јас останувам на ставот, фудбалот мора да претрпи промени, и во организацијата на првенствата, и во финансискиот, но и во теренскиот дел.

Убо реков блеф, си добија од УЕФА шо сакаја.

Блеф, аха.

Ќе останевте и вие и Милан и Интер у гомново - да не им згрмеа на шесте екипи од Англија од Даунинг Стрит да престанат со елитизмот.

Челзи ја потпалија цела работа, сеа нигде ги нема...Кур му е двор му е, може и да останат сеа, сите ги мислат официјално излезени :icon_mrgr:

Брајтон малце им удри reality check, у бунило се :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom