Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Што состав ќе извади вечер баш ме занима, и Бензема негде се пишуе дека ќе го одмарал.
У средина може да си дозволи само еден да одмори од Крос и Модрич, ваљда ќе почне со Крос. Е сеа без Валверде и Касемиро, можно е да биде ваква средината:
------Асенсио-------Крос---------Иско------
, и бразилчињата по крила.
Одегард и Јович да останеа сега ќе вршеа голема работа али тоа е...
Автоматски споено мислење:

Кои играчи 100% нема да ви играат со нас?

Рамос и Васкез

Што состав ќе извади вечер баш ме занима, и Бензема негде се пишуе дека ќе го одмарал.
У средина може да си дозволи само еден да одмори од Крос и Модрич, ваљда ќе почне со Крос. Е сеа без Валверде и Касемиро, можно е да биде ваква средината:
------Асенсио-------Крос---------Иско------
, и бразилчињата по крила.
Одегард и Јович да останеа сега ќе вршеа голема работа али тоа е...
Автоматски споено мислење:

Рамос и Васкез
Не би требало Рамос да се врати? Не е 10 дена период?

Кои играчи 100% нема да ви играат со нас?

Со оглед на тоа што дневно ни се повредуваат во просек двајца играчи, со Челзи ќе играме со У-17 тимот.

Само Васкез 100%, можеби Рамос.

Значи..Ливерпул ептен срање се што изгубија 3-1, а? :D

Ливерпул се пропо годинава. Само напред тројката им е сеуште опасна, и затоа постегнато играа Реал поготово втората утакмица.
Челзи со 3-5-2 ќе бидат мн понеопасни напред. Незнам дали ќе им биде паметно да искочат со таа формација.

Па во секој случај повеќе ни одговара играта на Ливерпул. Јас лично поубеден бев во пролаз со Ливерпул отколку сега.

Суперлига сакале бе :pos:

Озбилно... Каа шо не ни оде против мали клубови баш ќе е тешко против Челшит.

Сфати Перез дека не ни оди со мали клубови и дека само со големи знаеме да играме и си оформи своја лига :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom